Asus mu Aoc mu

Tolcey38

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar biliyorsunuz itopya da indirim var 1800 TL ye kadar monitör önerir misiniz aklımda Aoc 24g2u Asus 27 inç 165 hz ve birde Asus un Tuf 23.6 144 hz modelleri var Aoc ölü piksel sorunu gösteriyor itopya 4 5 ölü piksel olmadığı sürece değişim yapmıyor diyorlar bir model önerisi olan var mı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Arkadaşlar biliyorsunuz itopya da indirim var 1800 TL ye kadar monitör önerir misiniz aklımda Aoc 24g2u Asus 27 inç 165 hz ve birde Asus un Tuf 23.6 144 hz modelleri var Aoc ölü piksel sorunu gösteriyor itopya 4 5 ölü piksel olmadığı sürece değişim yapmıyor diyorlar bir model önerisi olan var mı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Ben aoc 24g2u kullanıyorum 1500tlye olan model memnunum.
Fps oyunları için 27inç biraz fazla gelebilir.

Monster 240hz al
2000 tl

Ben aoc 24g2u kullanıyorum 1500tlye olan model memnunum.
Fps oyunları için 27inç biraz fazla gelebilir.
Ölü piksel olayı yaşadınız mı veya yaşayan arkadaşlar varmı değişim vs nasıl oluyor 1 ölü piksel çıksa dahi değişim yapmıyorlar deniliyor bilginiz var mı

Ölü piksel olayı yaşadınız mı veya yaşayan arkadaşlar varmı değişim vs nasıl oluyor 1 ölü piksel çıksa dahi değişim yapmıyorlar deniliyor bilginiz var mı
Ben de çıkmadı.Ayrıca itopyanın müşteri hizmetleri oldukça kötüdür yani hem geç cevap verirler hem de bildiğim kadarıyla 3-4 ölü piksel çıkmazsa iade almıyorlar.Dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım ölü piksle çıkmadı fakat çıkarsa bunları yaşayacağınızı söyleyeyim şimdiden

Ölü pixeli dert etme, bahsetmeden cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum de geç.

Ben de çıkmadı.Ayrıca itopyanın müşteri hizmetleri oldukça kötüdür yani hem geç cevap verirler hem de bildiğim kadarıyla 3-4 ölü piksel çıkmazsa iade almıyorlar.Dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım ölü piksle çıkmadı fakat çıkarsa bunları yaşayacağınızı söyleyeyim şimdiden
Evet bende o yüzden çekiniyorum gidip 300 daha fazla verip Asus Va panel mi alsam Tuf modeli hatta 27 inc 165 hz var ancak 1080p de pek önermiyorlar

Monster 240hz al
2000 TL
Daha yeni bir monitör ne sorunu var ya da sorunu yok mu belli değil. Ayrıca 144hz ile 240 arasındaki fark çok az. Iki monitörü yan yana koysan ayırt edemezsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende o yüzden çekiniyorum gidip 300 daha fazla verip Asus Va panel mi alsam Tuf modeli hatta 27 inc 165 hz var ancak 1080p de pek önermiyorlar
27 inch 1080p pek iyi olmaz. Ekran kartınız nedir?

24g2u şu an itopya'da tam alınacak fiyatta.Almak için bekliyordum 1500lere düşmesini ama itopyanin müşteri hizmetlerine güvenim sıfır olduğu için vazgeçtim.

Daha yeni bir monitör ne sorunu var ya da sorunu yok mu belli değil. Ayrıca 144hz ile 240 arasındaki fark çok az. Iki monitörü yan yana koysan ayırt edemezsin.

27 inch 1080p pek iyi olmaz. Ekran kartınız nedir?
Hocam da 2 sistemini alacağım ekranı şuan indirim varken aradan çıkarayım dedim baya kararsız kaldım hangi modeli almak konusunda

24g2u şu an itopya'da tam alınacak fiyatta.Almak için bekliyordum 1500lere düşmesini ama itopyanin müşteri hizmetlerine güvenim sıfır olduğu için vazgeçtim.
Peki aklınızda var mı başka bir model sorunsuz denebilecek

Asus güzel.
Aoc pek tutulmuyor.
En iyi durum alienware.

Adamlarda ölü pixel söz konusu yok.
Bi ölü pixel olsun. Adamlar 48 saate yeni ürün kapuya getiriyor. Eskisini hemen aliyor.
O yüzden hep alienware derim

ben itopya'dan Aoc 24g2u modelini kasım 2019 tarihinde aldım, o zaman çoğu kişide ölü piksel vardı ve 1 tane bile olsa değişim yaptılar Allah'a şükür bende çıkmadı kullanıyorum. Ben şahsen beğendim ips panel 144 hz olması 999 tl almıştım şimdide bayram indirimi 1499 tl alına bilir bence tabi asus bilmiyorum.

Asus güzel.
Aoc pek tutulmuyor.
En iyi durum alienware.

Adamlarda ölü pixel söz konusu yok.
Bi ölü pixel olsun. Adamlar 48 saate yeni ürün kapuya getiriyor. Eskisini hemen aliyor.
O yüzden hep alienware derim
Hocam Almanya değil bura :D.

Bu olabilir. 240hz ya da 2K almayın 5600XT icin 1080p 144hz ideal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,662
Üyeler
186,768
Son üye
112acil
Geri