Neler Yeni

Asus mu Monster mi (monitör) ?

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
Arkadaşlar sizce aralarında uçurum fark varmı eksi artı olarak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Arkadaşlar sizce aralarında uçurum fark varmı eksi artı olarak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Monster monitör alınmaz kesinlikle önermem , asusu alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca monster va panel , asus ise harika bir ips panele sahip.

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster monitör alınmaz kesinlikle önermem , asusu alın.

Ayrıca monster va panel , asus ise harika bir ips panele sahip.
Evet onu bilşyprum da Monster görme şansım olmadı sizce aradaki fiyat farkına değer mi diyorsunuz bide 27 inc 1080p sorun olurma deneyimleme şansım olmadı hiç

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Tabi ki asus ama neden 27 inç modelini alıyorsun ki? Bende de VG259QM modeli var yani aynı modelin 24 inç olanı ve çok memnunum tabi ufak tefek eksik yönü oldu ama ona rağmen çok memnunum bence monster işine hiç girme ve fhd ekran için benim görüşüm max 24 inç al çünkü 24 de bile pikseller belli oluyor 27 de hayli hayli belli olur bi süre sonra gözün alışır tabi ama ben VG259QM modelini öneririm

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi ki asus ama neden 27 inç modelini alıyorsun ki? Bende de VG259QM modeli var yani aynı modelin 24 inç olanı ve çok memnunum tabi ufak tefek eksik yönü oldu ama ona rağmen çok memnunum bence monster işine hiç girme ve fhd ekran için benim görüşüm max 24 inç al çünkü 24 de bile pikseller belli oluyor 27 de hayli hayli belli olur bi süre sonra gözün alışır tabi ama ben VG259QM modelini öneririm
Stokta kalmadı dün akşam 24 ü alacaktım teşhir kalmış sadece 27 te yöneldim ondan dolayı ama yaklaşık 60cm 70 cm mesafeden kullanıyorum ben yine de soru olur mu ki

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Asus

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR

mağazadan almayı düşünmüyorsan buradan alabilirsin

Stokta kalmadı dün akşam 24 ü alacaktım teşhir kalmış sadece 27 te yöneldim ondan dolayı ama yaklaşık 60cm 70 cm mesafeden kullanıyorum ben yine de soru olur mu ki
Şöyle söyleyim kullanan çoğu arkadaşım rahatsız ve pişman bundan ama bir süre sonra gözün alışabilir yine de 24 inç fazlasıyla yeterli oluyor bence hem fiyat hem kullanışlılık açısından dediğimi al illa ki stok gelir mağazadan alıyorsan talepte bulun getirtirler zaten bende amazondan almıştım 2022 mart ayında sorunsuz gelmişti

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak

Fiyat çok pahalı 6300 Dü vatanda stok bitmiş. 27 inci 5 tll farkla almak daha mantıklı gibi

Şöyle söyleyim kullanan çoğu arkadaşım rahatsız ve pişman bundan ama bir süre sonra gözün alışabilir yine de 24 inç fazlasıyla yeterli oluyor bence hem fiyat hem kullanışlılık açısından dediğimi al illa ki stok gelir mağazadan alıyorsan talepte bulun getirtirler zaten bende amazondan almıştım 2022 mart ayında sorunsuz gelmişti
Talepte bulundum zaten ama tüm mağazalarda bitmiş 24 alacaktım da getirmiyorlar

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Fiyat çok pahalı 6300 Dü vatanda stok bitmiş. 27 inci 5 tll farkla almak daha mantıklı gibi
27 inç diye pahalı olmasını gerektiren bir şey yok ki aksine 24 inçler daha çok tutulduğu için daha pahalı bile olabiliyor bazı markalarda ama tabi karar senin ama ben önermiyorum 27 inç fhd ekran bence aşırı bulanık bir görüntü oluyor. Ne tür oyunlar oynuyosun muhtemelen fps tarzı oynuyosun ki yüksek hz tercih ediyosun

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
27 inç diye pahalı olmasını gerektiren bir şey yok ki aksine 24 inçler daha çok tutulduğu için daha pahalı bile olabiliyor bazı markalarda ama tabi karar senin ama ben önermiyorum 27 inç fhd ekran bence aşırı bulanık bir görüntü oluyor. Ne tür oyunlar oynuyosun muhtemelen fps tarzı oynuyosun ki yüksek hz tercih ediyosun
PUBG varzone benim kasada şuan 32 inç onvo TV takılı onda sayamadım pikselleri görmedim bunda da görmem diye düşünmüştüm ama şimdi Bi kurt düşürdün içime

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,744
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Şunlara da bakabilirsin