kodunuz kim tarafından gönderildi bilgi verebilirmisinizAsus 4000 serisi kart alanlar için oyun kodu veriyordu banada vermişler mail üzerinden ama hangi platformda kullanacağımı bilmiyorum belirtmemişlerde yardımcı olurmusunuz
Alıntıyı görüntüle
asus tarafından gönderildikodunuz kim tarafından gönderildi bilgi verebilirmisiniz
Steamdır.
Olmaz ise Epic games.
çalışmadıgenelde steam oluyor deneyin hocam steam ya da epic falandır
önce nvidia uygulamasından kod kullan diyiceksin sonra steam kodu verecekasus tarafından gönderildi
çalışmadı
kod geçersiz diyor ve aşağıda en düşük kart olarak 4070 gosterıyor ama ben başvururken 4060 ile başvurdum seri numarası vesayrede girdim ve onay verdiler öyle kod gönderildi acaba 4060 olduğu içinmi çalışmıyor? öyleyse neden kod gönderdiler?önce nvidia uygulamasından kod kullan diyiceksin sonra steam kodu verecek
evet hocam 4060 gözükmüyor internettekod geçersiz diyor ve aşağıda en düşük kart olarak 4070 gosterıyor ama ben başvururken 4060 ile başvurdum seri numarası vesayrede girdim ve onay verdiler öyle kod gönderildi acaba 4060 olduğu içinmi çalışmıyor? öyleyse neden kod gönderdiler?
ozaman neden kod versinlerki çünkü başvuru yaparken baya seri numarası ppcı numarası fatura vesaye istediler anlamadım hata olmuş olabilirmi acaba?evet hocam 4060 gözükmüyor internette