Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Güzel CS:GO, GTA 5 gibi oyunları akıcı oynamak için yeterli.Hocam, bende GTS 250 ekran kartı var direkit.
Güzel CS:GO, GTA 5 gibi oyunları akıcı oynamak için yeterli.Hocam, bende GTS 250 ekran kartı var direkit.
Ram desteği DDR2, anakartta PCI 2.2'ye kadar destek vardı. Sanırım ilk defa bu tip anakartta bu ekran kartı kullanan birini görüyorsunuz Oysaki zamanında oldukça popülerdi bu anakartlarda.DDR2 anakarta 2013 model R7 240 nasıl entegre oluyor?
e7500 sistemde GTA 5 açamıyorum bile, Dishonored'de 20 fps, minecraft'da 40 fps, csgo'da 15 fps, Valorant'da donanım yetersiz hatasıGüzel CS:GO, GTA 5 gibi oyunları akıcı oynamak için yeterli.
Öyle demek istemedim, entegre demişsiniz ben anakarta tümleşik entegre ekran kartı olarak anladım.Ram desteği DDR2, anakartta PCI 2.2'ye kadar destek vardı. Sanırım ilk defa bu tip anakartta bu ekran kartı kullanan birini görüyorsunuz Oysaki zamanında oldukça popülerdi bu anakartlarda.
Windows sürümünden olmasın? Valo açılmaması normal DirectX sürümü yetersiz.e7500 sistemde GTA 5 açamıyorum bile, Dishonored'de 20 fps, minecraft'da 40 fps, csgo'da 15 fps, Valorant'da donanım yetersiz hatası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam windows 11 boot loader olarak var, fakat HDD'de büyük ölçüde bad sector'e yol açtı windows 11, Lakin windows 11'de windows 7'deki performansın larciverti.Öyle demek istemedim, entegre demişsiniz ben anakarta tümleşik entegre ekran kartı olarak anladım.
Windows sürümünden olmasın? Valo açılmaması normal DirectX sürümü yetersiz.
10 denediniz mi?Hocam windows 11 boot loader olarak var, fakat HDD'de büyük ölçüde bad sector'e yol açtı windows 11, Lakin windows 11'de windows 7'deki performansın larciverti.
W10'da windows 8.1'in kahve rengisi, sürekli mavi ekranlar donmalar mevcut.10 denediniz mi?
Peki konudan bayağı geriye saplandık, Şu anki kullandığım çok ısınan: ASUS 1333'mü? yoksa ASUS P5LD2'mü?10 denediniz mi?
Hocam 94C normal değil soğutucu ya oturmamış ya da ayaklarında kırık var veyahut macun kuru.Boştayken özellikle 70C görüyorum, soğuk havada.
Alıntıyı görüntüle
W10'da windows 8.1'in kahve rengisi, sürekli mavi ekranlar donmalar mevcut.
Oyun açar açmaz, ısılar bayağı kendinden geçiyor, ve 5 dakika sonra şu havada gördüğünüz görüntü yırtılmaları oluşuyor
Alıntıyı görüntüle
94C hocam
Alıntıyı görüntüle
Peki konudan bayağı geriye saplandık, Şu anki kullandığım çok ısınan: ASUS 1333'mü? yoksa ASUS P5LD2'mü?
Macunu 1 hafta önce değiştirdim, 150 tl'lik beyaz macun, İntelin klasik bakır fanlarından var, ve ayakları hiç hasar görmedi.Hocam 94C normal değil soğutucu ya oturmamış ya da ayaklarında kırık var veyahut macun kuru.
P5LD2 ve E6700'e bir şans verin bence Win 8.1 veya 10 ile.
Anormal bir durum var.Macunu 1 hafta önce değiştirdim, 150 TL'lik beyaz macun, İntelin klasik bakır fanlarından var, ve ayakları hiç hasar görmedi.
ayrıca P5LD2, Windows 10 desteklemiyor, ama windows 11'ide garip şekilde açıyor, ben ona en çok şaşırdım.Hocam 94C normal değil soğutucu ya oturmamış ya da ayaklarında kırık var veyahut macun kuru.
P5LD2 ve E6700'e bir şans verin bence Win 8.1 veya 10 ile.
Nasıl desteklemiyor?ayrıca P5LD2, Windows 10 desteklemiyor, ama windows 11'ide garip şekilde açıyor, ben ona en çok şaşırdım.