BIOS Update edilirse sorunun çözülür diye düşünüyorum@Revainer devamlı bip sorununu çözdüm, ön panele baktım işlemci 160C, yanıyor yanıyor, hemen kapattım, baktım macunu yok üstüne vidalarını sıkmamışlar, güzel bir macun sürdüm, vidalarını iyice sıktım çalıştı, fakat bu seferde windows 7 loading ekranında bios'a atıyor, başlangıç onarmaya aldığımda mavi ekran veriyor bios update vesaire diyor anlamsız anlamsız, ayrıca windows 11 fixlemiş girişleri, artık açamıyorum
Bios'u update etmek için, windows arayüzüne erişmek gerekmiyor mu?BIOS Update edilirse sorunun çözülür diye düşünüyorum
Update USB'si hazırsa hayır değilse evetBios'u update etmek için, windows arayüzüne erişmek gerekmiyor mu?
Rufus ile Freedos seçiyorsun ve USB'yi hazırlıyorsun hazırlam bitince bu dosyayı içine atıyorsun.
Başlat düğmesi çalışmıyor?Rufus ile Freedos seçiyorsun ve USB'yi hazırlıyorsun hazırlam bitince bu dosyayı içine atıyorsun.
Pardon ben karıştırdım Rufus'a gerek yoktu.Başlat düğmesi çalışmıyor?
Alıntıyı görüntüle
Buradaki dosyaları silmem şart mı?Pardon ben karıştırdım Rufus'a gerek yoktu.
Dosyayı atın USB'ye BIOS'a girin EZ Flash olması gerek.
Hocam, keyfimden değil, DDR 3 bir sistem var, fakat en son ticaretimde aldığım DDR3 RAM bozuk gelince, kısaca 100 TL'ye alıp dolandırılınca, hevesim kaçtı, bende DDR2'den devam ettim.Bu kadar eski sistem kullanmak zorunda mısınız hocam? Yoksa hobi amaçlı mı?
Sanmıyorum gerek yok.Buradaki dosyaları silmem şart mı?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, keyfimden değil, DDR 3 bir sistem var, fakat en son ticaretimde aldığım DDR3 RAM bozuk gelince, kısaca 100 TL'ye alıp dolandırılınca, hevesim kaçtı, bende DDR2'den devam ettim.