Yardım Asus Phoenix GTX 1660 Super yanıyor

evet, böyleydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Driver'da sorun yok tamamen güncel ve evet 2020 yılının yazında aldım sistemi incehesaptan sıfır vaziyette
Ne zamandır bu problem var

Hocam undervolt deneyin bir nebze düşer belki.

İmzamdaki ekran kartını kullanıyorum ve oyunlarda 89-90 dereceyi görüyor. Bir kere daha önceden açıp temizledim ve termal macun yeniledim fakat fanı bloktan ayıramadım. Sanırım onun için vida fanın arkasında ve fana zarar vermekten korktum. Bu sıcaklık normal mi diye sormayacağım. Direkt ne yapabilirim yardım edin lütfen. Kasa vesaire diğer bileşenler imzamda bulunuyor. Kasa camını çıkarıp öyle de denedim pek bir şey değişmedi.
Önce kasadan sök sonra iyice temizleyip, macununu değiştir. Seksi fotoğraflarını çekip 2. el sitelerine koy ve sat. 🤠
Şaka maka bu derece pek normal değil thermalpadleri değiştirsen bile çok bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Ne zamandır bu problem var
yaklaşık 1 yılı aşkındır var ama açıp bir güzel temizlik yapmayı düşünüyorum sistemi baştan sonra bu haftasonu gibi ondan sonra da sonuçları paylaşırım ama muhtemelen çok şey değişeceğini düşünmüyorum.

O kart rahatlıkla 80 derecenin üzerine çıkıyor zaten testleri var. Üzerine sen fabrikasyona göre daha kalitesiz bir macun kullandıysan o sıcaklık normal.

O kart rahatlıkla 80 derecenin üzerine çıkıyor zaten testleri var. Üzerine sen fabrikasyona göre daha kalitesiz bir macun kullandıysan o sıcaklık normal.
Arctic MX-4 kullandım. Teknobiyotik'teki orijinal versiyonu.

Arctic MX-4 kullandım. Teknobiyotik'teki orijinal versiyonu.
O zaman ya sürerken düzgün uygulayamadın ya da kartı kapatırken bir sorun oldu. Ama 80 dereceleri görmesi normal zaten.

Termal Ped için öneriniz var mı veya rtx 2000 veya 3000 serisi phoenix kartların fan blokları uyarsa nasıl bulabilirim

Geri