🔥İndirim Asus Prime A520M-R Anakart Yapıkredi Kampanyası İle Bedava!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,570
Yapıkredi kampanyası ile bedava.

Rehber:

1750276185959.webp

Maksimum dediğine göre harcamaya göre verilecek daha az olabilir, bedava değil yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Daha önce Yapı Kredi Bankasında hesabı veya kredi kartı bulunanlar kampanyadan faydalanamayacaklardır.

yapıkrediden kart alabilirsem kendimi zengin hissedeceğim zaten, vermiyor nalet

Clickbait yedik. Zaten senden önce biri açmış konuyu hacı sen de yorum atmışsın hatta. Tekrar bunu yazmanın anlamı nedir? Gidip ben de aynı kampanyayla baseus overseas starlord 65w bedava diye başlık açayım.

ilk uyeyle faissiz kredi alıp faize atıp ayda 300-500 kazanmak varken uyeliginizi bunami harciyorsunuz

Clickbait yedik. Zaten senden önce biri açmış konuyu hacı sen de yorum atmışsın hatta. Tekrar bunu yazmanın anlamı nedir? Gidip ben de aynı kampanyayla baseus overseas starlord 65w bedava diye başlık açayım.
Bu ana konu varken birsürü İyzico konu açan kişiler vardı ben bir şey demedim. Ayrıca clickbait olan şey nedir? 2.299 TL cashback veriyor bu sayede bedavaya geliyor bunda olduğu gibi:

Bu ana konu varken birsürü İyzico konu açan kişiler vardı ben bir şey demedim. Ayrıca clickbait olan şey nedir? 2.299 TL cashback veriyor bu sayede bedavaya geliyor bunda olduğu gibi:
İyzico parolapara gibi şeylerden de usanmıştık hocam tek yakınan ben değildim o dönem. Hangi konuya girsem iyzico parolapara. Ancak başlıkta yazıyordu iyzico vs diye onu görünce açmıyordum bile başlığı. Bunda başlıkta yapıkredi vesaire yazmıyor kısaca yeme atladık, clickbait dümdüz. Ayrıca o konularda sadece iyzico parolapara diye paylaşılmıyordu her şey. Mesela peerless assassin 1400e düşmüştü üzerine kampanya geçince 450 oluyordu diye açıyorlardı başlığı. Bunda zaten 2300 olan anakart için kampanyaya katılacağız da banka bize kart gönderecek de kampanyaya onay verecek de cashback alacağız. Ölme eşeğim ölme. Kendilerinin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri