Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus prime A620M-K 2904tl

indirim bitti galiba
1744212431356.png
Sepete eklenebiliyor.

Hız olayına bu kadar kafa yormayın. Ben şu anda am5 sistem için işlemci aramasaydım köşede dursun diye alırdım.

Alanlara hayırlı, almayanlara daha iyisi nasip olsun.
1744212829359.png

A620M-E olan versiyonu ikinci el 2500 e alınır mı?​

A620M-E olan versiyonu ikinci el 2500 e alınır mı?​

A620'ler düşük bütçe anakartları hocam ve 3k seviyelerinden başlıyor, heves kırmak veya küçümsemek için yazmıyorum ama eğer ikinci el bir am5 sistem dizmeyi düşünüyorsanız ve bütçeniz darsa hiç bulaşmayın işlemci bulması gerçekten zor, ben 2 haftaya yakın bir süredir işlemci arıyorum. Neredeyse sıfır fiyatına yakın paralar istiyorlar, aynı şey ramler içinde geçerli ikinci eldekiler ya çok pahalı ya alınmayacak dar yüksek cl değerlerine veya tavsiye edilmeyen markalara sahipler.

• Beğen
Reaksiyonlar: H061
A620'ler düşük bütçe anakartları hocam ve 3k seviyelerinden başlıyor, heves kırmak veya küçümsemek için yazmıyorum ama eğer ikinci el bir am5 sistem dizmeyi düşünüyorsanız ve bütçeniz darsa hiç bulaşmayın işlemci bulması gerçekten zor, ben 2 haftaya yakın bir süredir işlemci arıyorum. Neredeyse sıfır fiyatına yakın paralar istiyorlar, aynı şey ramler içinde geçerli ikinci eldekiler ya çok pahalı ya alınmayacak dar yüksek cl değerlerine veya tavsiye edilmeyen markalara sahipler.
Ben bu yüzden islemciyi sıfır aldim yapacak bir sey yok.

Katılıyorum, am5 işlemci yok gibi bir şey şuan. Kötü 7500f sıfırına 6500 TL istiyorlar.

Kafayı bozdum 14400f alcam elimdeki arc b580 ekran kartı için.

Katılıyorum, am5 işlemci yok gibi bir şey şuan. Kötü 7500f sıfırına 6500 TL istiyorlar.

Kafayı bozdum 14400f alcam elimdeki arc b580 ekran kartı için.
13 ve 14. nesil intel işlemcilerin bonkör olduklarını duydum ama ölü soket hocam, evet am5 işlemciler pahalılar ama aradaki 2-3k fiyat farkı için ölü soket almaya değer mi şüpheliyim. 7500f kötü bir işlemci değil, oyun konusunda 5700x3d ile aynı performansı veriyor mesela.

Geri