Asus prime b450 plus iyi midir

Reaksiyon skoru
17
Konuda yazdığı gibi asus prime b450 plus anakartı önerir misiniz? msı asrock gibi rakiplerine göre hem daha iyi özelliklere sahip hemde Bi tık daha düşük fiyatı var gibi

Öneririm. Prime serisi kaliteli bir seri.

Konuda yazdığı gibi Asus prime b450 plus anakartı önerir misiniz? msı asrock gibi rakiplerine göre hem daha iyi özelliklere sahip hemde Bi tık daha düşük fiyatı var gibi
1,03tl daha pahalı ama önerim şu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneririm. Prime serisi kaliteli bir seri.
Prime serisi giriş seviyesi tuf orta strix üst maximus crosshair (rog ama strix olmayan) falan da daha üst seviye.

Kötü değil ancak daha iyi seçenekler olabilir gibi. Tam piyasayı takip etmiyorum, olabilir dedim zaten :D. En azından RGB girişi var anakartta, bu iyi bir şey.
Prime serisi kaliteli bir seri.
PRIME B450 serisinin en iyisi bu sanırsam.

tuf pro gaming kullanıyorum memnunum

1,03tl daha pahalı ama önerim şu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 806 liraya buldum asus prime b450 plus anakarta daha fazla para vermek istemiyorum 😂 almışken şunu alayım onu almışken bunu alayım daha iyi derken buraya geldim zaten benim işimi görür yani aklımda ki soru 3.nesil destekliyor mu?

Prime serisi giriş seviyesi tuf orta strix üst maximus crosshair (rog ama strix olmayan) falan da daha üst seviye.

Güzel bir anakart bir sıkıntı yaşamazsın, Biraz daha çıkarım dersen TUF serilerinden B450-PRO yu düşünebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,315
Üyeler
187,025
Son üye
gokturkgksu
Geri