quartle
80+ Gold
almışken b450 alın arada fiyat farkı çok az dediğim gibi attıgım modeli alabilirsiniz direk
almışken b450 alın arada fiyat farkı çok az dediğim gibi attıgım modeli alabilirsiniz direk
listede yok ama arkadaşların dediğine dayanaraktan sorun yaratmaz ama bunu alma b450 al bu a chipset oc fln yapamazsın buna
Uzun ömürlü müdür kısa vakitte bi sıkıntı çıkarır mıalmışken b450 alın arada fiyat farkı çok az dediğim gibi attıgım modeli alabilirsiniz direk
Oc yapmayı düşünmüyorumlistede yok ama arkadaşların dediğine dayanaraktan sorun yaratmaz ama bunu alma b450 al bu a chipset oc fln yapamazsın buna
bir sıkıntı çıkarmaz b450 alın siz ilerde satarken de daha rahat olurUzun ömürlü müdür kısa vakitte bi sıkıntı çıkarır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oc hiç yapmicam
kullanmadım bir şey diyemem b450 yi tercih edin lütfenUzun ömürlü müdür kısa vakitte bi sıkıntı çıkarır mı
Oc hiç yapmicam
Sitede bı garanti filan göremedim bi sıkıntı çıkarsa ne yapıcam elimde patlamasın gigabyte yazanda 36 ay garanti yazıyor ama colorful da yoktubir sıkıntı çıkarmaz b450 alın siz ilerde satarken de daha rahat olur
garantisiz ürün olmaz hocam vardır sitede yazmayabilirSitede bı garanti filan göremedim bi sıkıntı çıkarsa ne yapıcam elimde patlamasın gigabyte yazanda 36 ay garanti yazıyor ama colorful da yoktu
biri a520 biri b450 b450 a520nin bi üst modeliBen şunu anlamadım gigabyte ve colorful anakart arasında ne gibi fark var
fark var hocam siz bana güvenin b450 alınAma bı fark yok ikisinde de sadece fiyat farkı var oc a gelirsek oc yapmayı düşünmüyorum
O zaman hocam size güvenerek alıyorumfark var hocam siz bana güvenin b450 alın
https://www.incehesap.com/colorful-...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.42.1fark var hocam siz bana güvenin b450 alın
fark var hocam siz bana güvenin b450 alın
Cidden ikinizede teşekkür ederim o kadar uğraştırdım sizi belki bunaltmışımdır cidden özür dilerim tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlarkullanmadım bir şey diyemem b450 yi tercih edin lütfen
ben teşekkür ederim iyi akşamlarO zaman hocam size güvenerek alıyorum
https://www.incehesap.com/colorful-...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.42.1
Buydu galiba
Cidden ikinizede teşekkür ederim o kadar uğraştırdım sizi belki bunaltmışımdır cidden özür dilerim tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlar![]()