Neler Yeni

Yardım Asus Prime H410M-K vs Asus Prime H410M-F

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Merhabalar İ3 10100f PC topluyacağım onun içim h410 anakart arayışına girdim. Akakçe de 2 tane ürün buldum.
1. Asus PRIME H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
2.Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Başlıkta da olduğu gibi biri m-f modeli biri m-k modeli. m-k modeli amazonda satıldığı için kafamda gümrük vergisi ve çok beklermiyim diye sorular oluştu. Ama bir yandanda m-f modelinde neyin farklı olduğunu bilmiyorum. O yüzden kararsız kaldım. Konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
aralarında çok bir fark yok...istediğini alabilirsin , amazon konusuna gelirsek 5 gün önce ürün aldım , ekstra vergi falan çıkmadan elime geldi kargo süresi 5 gün sürdü biraz beklersin

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Bütçen varsa B460M Pro Max bakabilirsin illa Asus olsun diyorsan H410M-K Gigabyte daha ucuz senin kararın

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aralarında çok bir fark yok...istediğini alabilirsin , amazon konusuna gelirsek 5 gün önce ürün aldım , ekstra vergi falan çıkmadan elime geldi kargo süresi 5 gün sürdü biraz beklersin
Bilgilendirme için çok sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen varsa B460M Pro Max bakabilirsin illa Asus olsun diyorsan H410M-K Gigabyte daha ucuz senin kararın
Bütçe yok malesef :(

Top Bottom