yusuf544
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 375
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar biliyorum çok fazla sıvı soğutucusu konusu açtım ama bu hafta boş olduğum bi gün aksilik çıkmazsa alacağım için kesin karar vermem lazım.
www.vatanbilgisayar.com
Bu soğutucu alınır mı? 6 yıl garanti olması hoşuma gitti Bundan önce bunu düşünüyordum.
www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar biliyorum çok fazla sıvı soğutucusu konusu açtım ama bu hafta boş olduğum bi gün aksilik çıkmazsa alacağım için kesin karar vermem lazım.
ASUS PRIME LC 360 ARGB 360mm INTEL/AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME LC 360 ARGB 360mm INTEL/AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu soğutucu alınır mı? 6 yıl garanti olması hoşuma gitti Bundan önce bunu düşünüyordum.

Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarır