❌İndirim Bitti! ASUS PRIME LC 360 ARGB 3930TL (Peşin fiyatına 3 taksit)

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
610
6 yıl garantili olması cezbediyor kullanan arkadaşlar var ise bilgilendirsin lütfen . Çok sıcak fırsatlık bir durum yok ama satıcı amazon olması açısından paylaşmak istedim .

Son düzenleme:
Gigabyte 9060 xt yanında bunuda aldım amazondan ama sağolsunlar ayrı fatura kesmişler o nedenle nakit 485tl iade kampanyasından yararlanamıyorum amazon ile tekrardan görüşücem bakalım . Paylaştığım asusa göre gaming 360 modelinin artı yanı radyatör kalınlığı 35mm sizce açmadan iade edip asus mu alayım bilemedim .

Son düzenleme:
Gigabyte 9060 xt yanında bunuda aldım amazondan ama sağolsunlar ayrı fatura kesmişler o nedenle nakit 485tl iade kampanyasından yararlanamıyorum amazon ile tekrardan görüşücem bakalım . Paylaştığım asusa göre gaming 360 modelinin artı yanı radyatör kalınlığı 35mm sizce açmadan aide edip asus mu alayım bilemedim .
performans olarak hangisi daha iyidir bilemedim ama asus marka güvenilirliği daha fazla olan bir firma bence 6 yılda garantisi varmış ve daha ucuz asus almak daha mantıklı gibi

performans olarak hangisi daha iyidir bilemedim ama asus marka güvenilirliği daha fazla olan bir firma bence 6 yılda garantisi varmış ve daha ucuz asus almak daha mantıklı gibi
Gigabyte radyatörü daha kalın bu fiyat bandında genellikle 27-28mm arasında radyatör kalınlıkları kötü yanı her 360mm soğutucu destekleyen kasaya uymuyorlar kalın radyatörlü soğutucular . Ama dediğiniz gibi 6 yıl garanti güven veriyor zaten bi i9 yada ryzen 9 soğutmayacağım :) .Teşekkür ederim .
Edit: Asus sipariş geçtim birkaç videosuna baktım testleri gayet güzel .

Son düzenleme:
şuanda bahsedilen soğutucuyu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 1080p'de 9700x 105w modunda oyunlarda 60-70 derecelerde boştada 45-60 arası gelip gidiyo kasanın hava akışıda baya iyi

Gigabyte radyatörü daha kalın bu fiyat bandında genellikle 27-28mm arasında radyatör kalınlıkları kötü yanı her 360mm soğutucu destekleyen kasaya uymuyorlar kalın radyatörlü soğutucular . Ama dediğiniz gibi 6 yıl garanti güven veriyor zaten bi i9 yada ryzen 9 soğutmayacağım :) .Teşekkür ederim .
Hocam bilgili birine benziyorsunuz 😁😁, Deepcool LE360 V2 var bende. O nasıldır acaba, ben 2800₺ ye almıştım 1 ay önce

arkadaşlar bu 6 yıl garanti Türkiye'de işlemiyor diye biliyorum. ben de amazondan fsp güç kaynağı aldım. kutusunda 10 yıl garantili yazıyor. şimdi 9 sene sonra bozuldu diyelim garantiye alırlar mı ürünümü? 9 sene sonra bunun tamiri de olmaz o anki güncel ürünle değişim yaparlar. oh ne âlâ. bunlar bu ülke için hayal şeyler. avrupada amerikada olur. ama bizde garanti 2 yıldır.

Daha ucuza daha iyi soğutmaya sahip olan, daha sessiz ve daha uzun ömürlü hava soğutmalar varken alınmaz.

Daha ucuza daha iyi soğutmaya sahip olan, daha sessiz ve daha uzun ömürlü hava soğutmalar varken alınmaz.
Tercih meselesi ama sen sıvı soğutucuyu her yönüyle gömüyorsun . Bende sana şöyle söyliyeyim orta halli yada pahalı bir bilgisayar topladım kasanın ortasında tuğla gibi bir şey durmasını istemem yani dediğim gibi tamamen tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna sonradan lcd ekran eklenebilirmi ?
Hayır lcd ekranlı model bakman lazım

arkadaşlar bu 6 yıl garanti Türkiye'de işlemiyor diye biliyorum. ben de amazondan fsp güç kaynağı aldım. kutusunda 10 yıl garantili yazıyor. şimdi 9 sene sonra bozuldu diyelim garantiye alırlar mı ürünümü? 9 sene sonra bunun tamiri de olmaz o anki güncel ürünle değişim yaparlar. oh ne âlâ. bunlar bu ülke için hayal şeyler. avrupada amerikada olur. ama bizde garanti 2 yıldır.
Müşteri temsilcisi ile konuştum güç kaynakları ve sıvı soğutmalarda bu şekilde 6 10 yıl arası dedi

Son düzenleme:
Hocam bilgili birine benziyorsunuz 😁😁, Deepcool LE360 V2 var bende. O nasıldır acaba, ben 2800₺ ye almıştım 1 ay önce
Kullandığınız soğutucu f/p ürünü maalesef onda da stoklar hızlı eridi gelmedi ama kullananlar nasıl değerlendiriyor ona bakmak lazım .Bilgili değilim araştırıyorum benim dikkat ettiğim sıvı soğutucuda marka güvenilirliği pompa ömrü bağlantısı dizaynı vs . Kullanıcı yorumları ve testlerine bakıyorum . Bazen pek bilmediğimiz markalarda güzel çıkıyor belki çok eski firmadır bilemiyorum ama mesela şu an kullandığım enermax liqmaxflo 360 çok iyi çıktı fiyatıda çok iyiydi ama tekrardan stok gelmedi maalesef .

Tercih meselesi ama sen sıvı soğutucuyu her yönüyle gömüyorsun . Bende sana şöyle söyliyeyim orta halli yada pahalı bir bilgisayar topladım kasanın ortasında tuğla gibi bir şey durmasını istemem yani dediğim gibi tamamen tercih meselesi
Evet görsel ve zevk meselesi aslında. Sıvı soğutucu insanlara daha cazip geliyor. Keşke ömürleri hava soğutma kadar uzun olsa da tercih etsek.

125w üzeri TDP'li işlemci soğutmayacaksanız 240mm giriş-orta seviye bir sıvı soğutucu rahat soğutuyor. Bence çok takılmayın 360mm soğutucunun radyatör kalınlığına. Ben 7800x3D'yi miniITX sistemde AXP90-X47 soğutucuyla bile rahat çalıştırıyorum. Daha önce 240mm sıvı soğutucuda maksimum %40 fan hızında kullanıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,633
Üyeler
186,758
Son üye
Mavman
Geri