14 nesil i7 ler alev topu bence asus prime felan sökmez düşük seviye bir soğutucu buLİNK
Merhaba. İ7 14700KF için soğutma arıyordum, bu ürün geldi önüme alınır mı?
Bütçem 5BinTL.
Not: Kasa COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 TG
Önerin nedir? Ne kadar bütçe arttırmam gerekiyor? Yada ne önerirsin bu ürün yerine?
Fiyat farkı çok yokmuş iyi bari. Peki farklı alternatif aramalımıyım? Farklı marka gibi. Yoksa attığın ürünü alıp geçeyim? Gerçi bu beyaz mış benim sistem siyah olacak.Bir kaç test sonucuna göre frezer 3 anca yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
En ucuzu şuan beyaz olanı
Fiyat farkı çok yokmuş iyi bari. Peki farklı alternatif aramalımıyım? Farklı marka gibi. Yoksa attığın ürünü alıp geçeyim? Gerçi bu beyaz mış benim sistem siyah olacak.
Yada hava soğutma iş görür mü?Bir kaç test sonucuna göre frezer 3 anca yetiyor
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Siyah renk bulamadım yaw.Bir kaç test sonucuna göre frezer 3 anca yetiyor