TheShinrai
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
5070 Belleğinden dolayı, yakın gelecekte çok kan kaybedecek. 12GB Bellek 2K ve 4K için yeterli değil. Sırf bu yüzden bile 9070 tercih edilir.
bu mesajımdan tam yarım saat sonra siparişim kargoya verildi; forumda yetkililer geziyor sanırımAlacak arkadaşlar firmaların ellerinde stok yok şu an, gaming.gen.tr den aldım (lansman fiyatından), ön sipariş yazmıyordu fakat 19 Marttan sonra kargoya verilecek diyor
![]()
Evet 9070xt normalde 600dolar vergi felan filan bizim satıcılar üstüne 7bin 10bin ekliyor neredeyse durum buFirmalara gittiği fiyat değil MSRP (Perakende fiyatı) olarak listelenir. Yani 25'ten başlayan fiyatlarla satmaları lazım da bizim firmalar açgözlü maalesef
Hocam 2 test atmışsınız ikisi de AMD bazlı oyunlar bu 2 oyunda bu durumlar yaşanır yani diğer türlü zor
bu arada 5070 9070xtden bile daha pahalı boşa tartışıyoruz 9070 2 pin ve düşük güç tüketimi avantajıdan alınır alınırsa zatenHocam 2 test atmışsınız ikisi de AMD bazlı oyunlar bu 2 oyunda bu durumlar yaşanır yani diğer türlü zor
Aksi bir şey söylemedimbu arada 5070 9070xtden bile daha pahalı boşa tartışıyoruz 9070 2 pin ve düşük güç tüketimi avantajıdan alınır alınırsa zaten
Ön sipariş hocam fotoda yazıyor zatenbu sitedeki kart ön sipariş mi hiçbir ibare yok bilgisi olan var mı
eyvallah hocam dikkat etmedim fotoyaÖn sipariş hocam fotoda yazıyor zaten
19-24 Mart
Rica ederim Nisan dan önce gelmez bu kartlareyvallah hocam dikkat etmedim fotoya![]()
5070 6-7 k daha pahalı düz 9070den bence değmezAksi bir şey söylemedim
9070 yerine 5070'i daha mantıklı buluyorum
Ama ikisi yerine de 9070XT daha mantıklı