Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 29.999 TL🔥 (TEKRARDAN STOKLARDA)

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
cihan şahin
Bu paraya atlayanlar için bolca stok var. Firmalar böyle müşterileri sever. 20k'lık karta 30k verenin kendine saygısı yoktur.
Parayı kolay kazananlar önden alsın. Emekçi adam şişirilmiş fiyattaki mala para vermez.

alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Father
Valla ben anlamamak 47k dan ucuz diye 5070ti indirimler paylaşılıyor :D
önceden insanlar araba al sat yapıyordu piyasayı öyle bozuyorlardı her biri sürekli al sat yapa yapa araba piyasasını mahvettiler sonra bu fakir tayfanın parası olmadığından teknoloji ürünlerine dadandılar sürekli ilan görüyorum yok memurdan bilgisayar yok coğrafya hocasından bilgisayar vs parcaları diye yıl olmuş 2025 insanların teknolojiye teknolojik ürünlere erişiminin aşırı kolaylaşması gerekiyor ki ülke olarak bir şeyler bulalım geliştirelim ticari atılımlar yapalım ve zengin olalım ancak bu al satcı tayfa bilgisayar parcalarına dadandığından artık ülkedeki cocukların en temel düzeyde bile bilgisayarı yok adamlar ne bulsalar alıyorlar 2 katına sarı sitede satışa koyuyorlar bu adamlar yüzünden teknoloji piyasası mahvoldu bu tür ürünlerin ticareti yasaklanmalı fikir sahibi proje sahibi insanların bu teknolojiye erişiminin kolaylaşması gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

alırsan saplamaya devam ederler güç kazandırmış olursun

ChristianSerratos

80+ Silver
önceden insanlar araba al sat yapıyordu piyasayı öyle bozuyorlardı her biri sürekli al sat yapa yapa araba piyasasını mahvettiler sonra bu fakir tayfanın parası olmadığından teknoloji ürünlerine dadandılar sürekli ilan görüyorum yok memurdan bilgisayar yok coğrafya hocasından bilgisayar vs parcaları diye yıl olmuş 2025 insanların teknolojiye teknolojik ürünlere erişiminin aşırı kolaylaşması gerekiyor ki ülke olarak bir şeyler bulalım geliştirelim ticari atılımlar yapalım ve zengin olalım ancak bu al satcı tayfa bilgisayar parcalarına dadandığından artık ülkedeki cocukların en temel düzeyde bile bilgisayarı yok adamlar ne bulsalar alıyorlar 2 katına sarı sitede satışa koyuyorlar bu adamlar yüzünden teknoloji piyasası mahvoldu bu tür ürünlerin ticareti yasaklanmalı fikir sahibi proje sahibi insanların bu teknolojiye erişiminin kolaylaşması gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

alırsan saplamaya devam ederler güç kazandırmış olursun
Amd kartla al sat yapamazlar o yüzden rahatız :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Father
Amd kartla al sat yapamazlar o yüzden rahatız :D
rahatız da ben amd kart aldığım zaman onunla ne yapabileceğim ki? yapay zeka modeli eğitmek istesem olmuyor diğer türlü başka uygulamalar kullanmak istesem olmuyor ben hem oyun oynamak hem de bir şeyler geliştirebilmek istiyorum o da nvidia da mevcut

Ysuflix

80+ Gold
siz her ne kadar bu fiyatları kabul etmeseniz de ürünün fiyatı bu arkadaşlar. hatta çok çok uygun bi fiyat 30k. bu fiyatları çook ararsınız arkadaşlar lansman fiyatından stokta daha lansman fiyatı gelmeyecek.

Owlore

80+ Bronze
Bana gelmiş delikanlılık öğretiyor birde kalıbının adamı ol biraz ben yokken atıp tutuyordun abisi noldu şimdi ne değişti :D
Bu lavuk da şey sanıyor ürünü aldım ilan açtım abo da forumda arkamdan atıp tutmuşlar hemen gideyim ow ye gittim veletlere yargıyı dağıttım dağılın lan bugünü de kurtardık güneşgözlüğütakankaslıadamemojisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,510
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom