- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,564
Daha da ucuzu yokÇok pahalı hocam almayın aldırmayın
Daha da ucuzu yokÇok pahalı hocam almayın aldırmayın
siz almayın mecburen indirecekler hocam 2 3 katı yerine 1 katı kazanırlar gene satarlar yok ben adamlar 2katı 3 katı kazansın diyorsam alın ne diyim.Daha da ucuzu yok
Baştaki 2 sayıyı at ben yine alamıyorum zaten gerçi öyle bişey olsa tişörtümü bile satardım orası ayrısiz almayın mecburen indirecekler hocam 2 3 katı yerine 1 katı kazanırlar gene satarlar yok ben adamlar 2katı 3 katı kazansın diyorsam alın ne diyim.
indi bak kral 26k falanŞuan fiyata baktığımda 5070 daha yüksek. İlk çıkışta öyle olabilir zamanla artar ve dediğime denk geliyor. Tr de indirim olmaz alan alır. 11.11 indirimlerinde alma daha da düşer diyenler şuan o ürünleri bile alamıyor belki.
28 29 30 aldı millet 26 ya kadar indi kralpahalı diyonuz da şu an alabileceğiniz en uygun fiyat. yazın millet system toplamaya başlayınca fiyatlar zıplar yine
bak 25 değil 26 oldu dsahdqwKaç olmasını bekliyorsunuz 25 bin mi ?
Link at kral alacamindi bak kral 26k falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
28 29 30 aldı millet 26 ya kadar indi kral
bak 25 değil 26 oldu dsahdqw
indi bak kral 26k falan
Knk link at hadi alacam kart hazır 26k ödemeye razıyımindi bak kral 26k falan
izico ile kankaKnk link at hadi alacam kart hazır 26k ödemeye razıyım
2 fanlıya talep var çünkü benim kasama 3 fanlı sığmıyor mecbur 2 fanlı bakıyorum.Dünya para alıyorlar çift fan nedir 3 fanlı yapıp bu fiyata piyasaya sürmek çok zor değil.
2 Fanlıya talep yok 3 fanlı yaparsın tuğla gibi yapmazsın olur bier.2 fanlıya talep var çünkü benim kasama 3 fanlı sığmıyor mecbur 2 fanlı bakıyorum.