🔥İndirim Galax RTX 5070 Beyaz 27.299 TL

LSFG ile dene hocam 3080'in varken hazır, linki bir tur örnek video olsun diye paylaştım, redditte paylaşıyorlar gpu spesifik configleri youtube'da da bulabilirsin, kendin de deneye yanıla bulabilirsin kendin benchmark yaparsin input lag icin, shooter fast paced tarzda oyunlarda muhtemelen ideal olmaz herhangi bir fg gibi.
Teşekkür ederim denerim.

Lansman fiyatı denk geldi sonunda

Ah birde şu vrami 16 olsa... 1080p üstü kullanımda pek de uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

3.5 dolarlık uygulamayı koskoca nvidia'nın teknolojisiyle denk görmeniz baya garip.
Hangi ülkede yaşıyordunuz pardon? Adam ekran kartını satıp onbinlerce lira harcamadan önce 20ms fark için 3.5 dolar ödeyip görebilir neyin neye yaradığını? Ayrıca teknoloji bağımsız bir şey emülatörde bile lsfg kare oluşturabiliyor sınırı yok? hedef fps targeti verebiliyosun mfg'de bile olmayan şekilde? 1-2x fark oluyor genelde averaj latencylerde 20-30ms için 20000-50000 fazladan vermeden önce 3.5 dolar ödemesi niye bu kadar zoruna gidiyor bir kaç gündür nvidia fan boyların sıcak fırsatlar forumunda anlamış değilim. düz forum da değil ha burası sıcak fırsatlar yani. 3.5$'lık uygulama aynı işi yapıyor 20ms daha geç latency ile öneriyoruz diye kaç gündür laf anlatıyoruz millete ilginçsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakmıyosunuz ama yine link bırakayım buraya. Bir ton oyunda testleri var 20-50ms averaj latency alan wake oynayan msfs oynayan rdr oynayan adamın düşüneceği iş değil sonuçta ve Türkiye gibi ekonomik şartları zorlayıcı bir ülkede bilinç yaratmak niye rahatsız ediyor çoğu insanı anlamış değilim

En ucuz RTX 5070. Bir de beyaz çok iyi fiyat. Satıcı GamingGenTR.

arkadaşlar 2 fanlı ve galax olmasından anlamlı bir kayıp olur mu çok ciddi almayı düşünüyorum bunu Ryzen 7 7800X 3D ile birlikte kullanacağım uygun olur mu ne diyorsunuz

En ucuz RTX 5070. Bir de beyaz çok iyi fiyat. Satıcı GamingGenTR.

Sonunda olması gereken fiyatlara geldi. 5060 ti da (16gb versiyon) olması gereken fiyatlarda şuan. 21-22 civarında bulunuyor. 5070, 5060 ti dan (16gb versiyon) ortalama yüzde 25-30 daha iyi, güç tüketimi ve fiyatı da aynı oranda daha yüksek. İki kart da bütçe ve mevcut sistem özelliklerine göre tercih edilebilir.

arkadaşlar 2 fanlı ve galax olmasından anlamlı bir kayıp olur mu çok ciddi almayı düşünüyorum bunu Ryzen 7 7800X 3D ile birlikte kullanacağım uygun olur mu ne diyorsunuz
bu fiyata alınır evet Nvdia sonuçta hikayeli oyun oynuyorsan açarsın DLSS bakarsın keyfine. Kas gücü anlamında bi tık güçsüz bir kart AMD'ye göre ama bu fiyata değer kral. imkanın ve paran varsa 5070ti veya 9070xt indirimleri bekleyebilirsin. 32-33k arasına düşerse 9070xt alınır ya da 35k 5070ti. Eğer bu paraları verecek durumun yoksa al geç.

bu fiyata alınır evet Nvdia sonuçta hikayeli oyun oynuyorsan açarsın DLSS bakarsın keyfine. Kas gücü anlamında bi tık güçsüz bir kart AMD'ye göre ama bu fiyata değer kral. imkanın ve paran varsa 5070ti veya 9070xt indirimleri bekleyebilirsin. 32-33k arasına düşerse 9070xt alınır ya da 35k 5070ti. Eğer bu paraları verecek durumun yoksa al geç.
aslında 35k verecek durumum var ama indirim bekleyecek durumum yok bilgisayardan iş yapıyorum şu an mevcut sistemimi sattım önümüzdeki pazartesine kadar yeni sistemimin çalışır durumda olması gerekiyor ne yazık ki :(

fiyattan alakasız bu kartın almaya değer bi kart olduğunu düşünmüyorum, 1080p için alınmayacaksa 1440p çözünürlükte 12gb vram 1 sene sonra bile yetmeyebilir

5070 de 12GB Vram şaka gibi, alt modelde bile 16 koyuyor daha güçlü karta 12 koyuyor, puzzle çözüyor sanki.
12 gayette yetiyor niye bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum evet 16 olsa daha iyi olur ama kart 10gb kullanımı 1440p de geçmiyor bile fazla takılınan bir konu bence

12 gayette yetiyor niye bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum evet 16 olsa daha iyi olur ama kart 10gb kullanımı 1440p de geçmiyor bile fazla takılınan bir konu bence
Kanka kendimden örnek veriyim, bende birkaç yıl evvel 8GB yeterli diye savunuyordum. Fakat bu 2022 yılı için geçerliydi, 2025 yılında 8GB tarih oldu artık, 12GB ise modern oyunlarda sınıra dayandı, ve ben 4 yılda kart değiştiriyorum. RTX felan açıyorum çoğu oyunda, benim için 12GB 2025 nisan itibariyle yetersizdir, 16GB 4 yıl anca kurtarır. 4 yıl sonra ise 16GB benim için sınır olucak.

Ek olarak GTA6 nın da 12 yi zorlucanı düşünüyorum.

Kanka kendimden örnek veriyim, bende birkaç yıl evvel 8GB yeterli diye savunuyordum. Fakat bu 2022 yılı için geçerliydi, 2025 yılında 8GB tarih oldu artık, 12GB ise modern oyunlarda sınıra dayandı, ve ben 4 yılda kart değiştiriyorum. RTX felan açıyorum çoğu oyunda, benim için 12GB 2025 nisan itibariyle yetersizdir, 16GB 4 yıl anca kurtarır. 4 yıl sonra ise 16GB benim için sınır olucak.
1080p ve 1440p de 12GB ın en az 3-4 sene rahat rahat yeteceğini düşünüyorum nvidiayı tabii ki savunmuyorum ama dediğim gibi 1440p de kolay kolay hiçbir oyun uzun bir süre 12 vram yemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,959
Üyeler
187,125
Son üye
RipTurco
Geri