Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,568

ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.

DAHA AZ ÖNCE 30K FALANDI BU GAMING GEN KADAR SAÇMA BİR FIRMA GORMEDIM![]()
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.www.gaming.gen.tr
Sapphire Asusdan daha iyi dediniz ya siz bence tavsiye vermeyinSapphire daha iyi model
Haklı bu arada. Amd tarafında daha iyiSapphire Asusdan daha iyi dediniz ya siz bence tavsiye vermeyin
Asus her zaman sapphire göre iyidir nitro+ hariç ama asusun da şu cw olayına bir el atması şart tamam şansa kalmış ama çok çıkıyor ve sinir bozucu bir durum .Sapphire Asusdan daha iyi dediniz ya siz bence tavsiye vermeyin
İki marka ekran kartını da kullandım sapphire de nitro asus da tuf gaming hem sıcaklık hem cw olarak asus tuf çok önde idi kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum,Haklı bu arada. Amd tarafında daha iyi
arkadaşlar gülmüş etmiş ama belli ki arkadaşlar liseli, sapphire amd tarafında asusa göre daha iyi kartlar yapar hocam. pulse alınır her türlü.![]()
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.www.gaming.gen.tr