🔥İndirim ASUS ProArt PA401 Wood Edition Kasa 4.199 TL

Önde 2 tane 160mm fan var haberiniz olsun. 3*1 değil yani. fanların 2 tane olmasına ragmen ıyı oldugu soylenıyor

Ulan çiz desen bu kasayı çizerim be, pc toplarken denk gelmez, maşallah, gözüm kaldı :D
Delikanlı adam kasası

Zevkler renkler

gaming gecesine bu düşüyor sürekli bunu almak daha mantıklı daha ucuz zaten komik şekilde

• Panelin alt kısmında 6” LCD: 60Hz yenileme hızı, 720×1600 piksel çözünürlük ve 500 nit parlaklık.
  • ATX uyumluluğuna sahip M-ATX boyutlu kasa
  • Ön tarafta 2 x 140 mm PWM fan ve alt tarafta 2 x 120 mm PWM fan dahildir
  • Üstte 360 derece radyatör ve 375 mm'ye kadar GPU'yu destekler
  • Anakart tepsisi konumu, daha iyi soğutma için doğrudan GPU'nun altına yerleştirilen iki alt fanla birlikte PSU muhafazasının biraz daha altına yeniden tasarlandı
  • Ön, üst ve alt kısımda iyi havalandırılan file paneller hava akışını artırır
  • Benzersiz ön PSU Kurulumu
  • GPU Sarkma Önleyici Braket Dahil

1754658317549.webp

Son düzenleme:
gaming gecesine bu düşüyor sürekli bunu almak daha mantıklı daha ucuz zaten komik şekilde

• Panelin alt kısmında 6” LCD: 60Hz yenileme hızı, 720×1600 piksel çözünürlük ve 500 nit parlaklık.
  • ATX uyumluluğuna sahip M-ATX boyutlu kasa
  • Ön tarafta 2 x 140 mm PWM fan ve alt tarafta 2 x 120 mm PWM fan dahildir
  • Üstte 360 derece radyatör ve 375 mm'ye kadar GPU'yu destekler
  • Anakart tepsisi konumu, daha iyi soğutma için doğrudan GPU'nun altına yerleştirilen iki alt fanla birlikte PSU muhafazasının biraz daha altına yeniden tasarlandı
  • Ön, üst ve alt kısımda iyi havalandırılan file paneller hava akışını artırır
  • Benzersiz ön PSU Kurulumu
  • GPU Sarkma Önleyici Braket Dahil

Alıntıyı görüntüle
bu kasadan bende almak istiyorum fiyat biraz aşıyor beni sade 207 olanı almayı planlıyorum bende

Geçtiğimiz gün kardeşime bu kasayı aldık. Oldukça sade ve hoş bir tasarımı var. Dahili fan kontrolcü ve 4 adet argb fanı var ve 360 sıvı desteği mevcut. Malzeme kalitesi tepe modeller kadar kaliteli olmasa da ucuz modellerden daha kaliteli ve fiyatıda çok uygun. Tavsiye ederim.
Link

d9bc20a8-376e-4962-b8b6-8d37c3b43e82.webp

Şunun beyazını yapsalar fena yenur ama işte yapmıyorlar :D

Geri