🔥İndirim ASUS ProArt PA401 Wood Edition Kasa 4.199 TL

kasa arayanlara alternatif pek bilinmeyen bir cevheri birakiyorum. akakcede listelenmiyor cunku. 140mm 4 tane argb fan ile geliyor. fan ozelligi olarak 104 cfm (1800 rpm max) muthis bir deger. 900-1000 rpm ayarlanirsa (yuzde 50-55) hem sessiz hem etkili olacaktir. an itibari ile 4063 tl

sadece uste 360mm sivi sogutma montajlanabiliyor. inventus testini yapmis onde mumkun degil psu izgarasi mani oluyor.

kasa arayanlara alternatif pek bilinmeyen bir cevheri birakiyorum. akakcede listelenmiyor cunku. 140mm 4 tane argb fan ile geliyor. fan ozelligi olarak 104 cfm (1800 rpm max) muthis bir deger. 900-1000 rpm ayarlanirsa (yuzde 50-55) hem sessiz hem etkili olacaktir. an itibari ile 4063 tl

sadece uste 360mm sivi sogutma montajlanabiliyor. inventus testini yapmis onde mumkun degil psu izgarasi mani oluyor.

Bu baya baya iyiymiş. 120lik fanlarla 140lık fanlar arasında soğutma farkı çok oluyor. Hem fanların dördünü de rgb'li yapmışlar. Daha önce Phanteks'in G500A'sını kullanmıştım. Hava sirkülasyonu harikaydı. Malzeme kalitesi de çok iyiydi. Bu da farklı değildir bence.

Bu baya baya iyiymiş. 120lik fanlarla 140lık fanlar arasında soğutma farkı çok oluyor. Hem fanların dördünü de rgb'li yapmışlar. Daha önce Phanteks'in G500A'sını kullanmıştım. Hava sirkülasyonu harikaydı. Malzeme kalitesi de çok iyiydi. Bu da farklı değildir bence.

hocam belirtmem gerekir ki bu mesaji yazarken dikkat etmemisim. fanlar drgb olarak geciyor. fanlarin 4'unu tek argb donusturucuye bagladik. kasanin icinden 1 adet drgbden argbye donusuturucu kablo cikiyor. daisy chain olarak 4 fan birbirine bagli.

argb olarak belirtmistim, bunu gorupte alacak olanlarin bilgilendirmek istedim. kontrolcu kullanacaksaniz bu 4 fani daisy chain ile baglamaniz gerekecek ya da her fan icin drgb to argb kablo almaniz lazim.

4 adet fan daisy chain baglaninca herhangi bir problem yasamiyor. efektler falan duzgun gozukuyor gecikme, sonuk gozukme yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri