Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım. Asus anakartın kendi realtek ses sürücüsü yüklenmedi bundan önceki format da yoktu tam nasıl yaptığımı hatırlamıyorum yüklenmişti. Ama şimdi bulamıyorum nasıl yüklerim sürücüyü
Anakartının modelini yaz ben sana link atarım dostum.Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım. Asus anakartın kendi realtek ses sürücüsü yüklenmedi bundan önceki format da yoktu tam nasıl yaptığımı hatırlamıyorum yüklenmişti. Ama şimdi bulamıyorum nasıl yüklerim sürücüyü
Prime a320m-kAnakartının modelini yaz ben sana link atarım dostum.
İşletim sistemini seçip buradan audio driverını kurmalısın dostum. Ben bütün driverları kurmanı tavsiye ederim.Prime a320m-k
Şu linkten çek kur. DTS Headphone:X v1 de var. Ben yüklemiştim mediafire a.Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım. Asus anakartın kendi realtek ses sürücüsü yüklenmedi bundan önceki format da yoktu tam nasıl yaptığımı hatırlamıyorum yüklenmişti. Ama şimdi bulamıyorum nasıl yüklerim sürücüyü
Linkteki dosyayı indirdim setup dosyasıyla önceki realtek sürücüsü kaldırıp yenisini kurdum ama yine değişen bir şey olmadı. Bana asus'un kendi sürücüsü lazımŞu linkten çek kur. DTS Headphone:X v1 de var. Ben yüklemiştim mediafire a.
![]()
Realtek ses
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Şöyle bir hata alıyorum setup dosyası ile kurmaya çalışırkenİşletim sistemini seçip buradan audio driverını kurmalısın dostum. Ben bütün driverları kurmanı tavsiye ederim.
Bir önceki sürümü de indirdim yine aynı hatayı verdiŞöyle bir hata alıyorum setup dosyası ile kurmaya çalışırken
Bu asus sürücüsü. Çözümü farketmene sevindim.Linkteki dosyayı indirdim setup dosyasıyla önceki realtek sürücüsü kaldırıp yenisini kurdum ama yine değişen bir şey olmadı. Bana Asus'un kendi sürücüsü lazım
Alıntıyı görüntüle