Asus rog 2060 lı sistem ne kadar eder?

14 K YA 3060 LI SİSTEM ALMAYI HAYAL EDİYORSUN HERHALDE BOŞ BOŞ KONUŞMAYA GEREK YOK PİYASA BELLİ
Pc sahibi misin ne ağlıyorsun. Gerçekler bu. Ben kendim sattım diyiyorum. Ağlamaya devam edebilirsin. Elinde varsa 2060 sistem 14kya sat bakalım.

14 K YA 3060 LI SİSTEM ALMAYI HAYAL EDİYORSUN HERHALDE BOŞ BOŞ KONUŞMAYA GEREK YOK PİYASA BELLİ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SIFIR KONUŞMUYORUZ KANKİ BİLMEDEN OLAYA ATLAMA
Olm sen saka misin kakvlagkalgl sifir 4060 5500 sistem 17k diyom sıfır konusmuykz knk sen olaya atlama diyon. İQ seviyen bazi varliklarin altinda buyuk ihtimalle sana acıyorum…

Satabiliyorsan...

Bu sitenin yaş ortalaması insanı dellendiriyor.

hocam 2060 güzel ekran kartı ama yine de çok fazla bir şey beklemeyin 14k felan edemez işlemcisi felan düşük kalıyor 11 ya da 12 belki edebilir hızlı satmak istersen 10k ya satarsın
14 K YA NE SİSTEM VAR KARDEŞİM 3060?

Olm sen saka misin kakvlagkalgl sifir 4060 5500 sistem 17k diyom sıfır konusmuykz knk sen olaya atlama diyon. İQ seviyen bazi varliklarin altinda buyuk ihtimalle sana acıyorum…
KK ALAKASIZ KONUSUYON YAS KAC

14 K YA NE SİSTEM VAR KARDEŞİM 3060?

KK ALAKASIZ KONUSUYON YAS KAC
Ucube kardesim al bu sistem ile kiyasla aralarinda 4-5 sene var

Ek olarak al şoyle bi dolandim karsima cikan ilan
https://shbd.io/s/RirOhHUo Pazarlik ile 10k cok rahat birakir

ARALARINDAKİ FİYAT FARKINI NERENE SOKTUN DOSTUM NERENDEN YAZIYORSUN
Sen harbi sıkıntılısın…. 1. Derece akrabanda aradaki fark ara bulursun :) sıfır rtx 4060 ryzen 5 5500 bilesinli kasa 17bin tl. 4-5 sene önce cikmis rtx2060 ile ryzen bilmem ne islemci 14k alirsin sen

ABARTMA KARDEŞİM ŞU ZAMANDA O FİYATA DEĞİL SİSTEM EKRAN KARTI BULAMAZSIN EN AZ 14K
Konustum adamla 10k birakiyor gel al kocaelinde ucube kardesim :)

Ama sana 14K çünkü rtx 2060 var en az 14k eder

Sen harbi sıkıntılısın…. 1. Derece akrabanda aradaki fark ara bulursun :) sıfır rtx 4060 ryzen 5 5500 bilesinli kasa 17bin TL. 4-5 sene önce cikmis rtx2060 ile ryzen bilmem ne islemci 14k alirsin sen

Konustum adamla 10k birakiyor gel al kocaelinde ucube kardesim :)

Ama sana 14K çünkü rtx 2060 var en az 14k eder
ANLADIM KARDESİM GALİBA SENİN AİLEN AKRABA EVLİLİĞİ YAPMIŞ SENİN ALACAĞINI ALACAĞIMA 2. EL TOPLAMA 3080 SİSTEM DİZERİM

ARALARINDAKİ FİYAT FARKINI NERENE SOKTUN DOSTUM NERENDEN YAZIYORSUN
Zekasız herif sen git tiktok denen uygulamada milete tavsiye ver anca zekan oraya yetiyor ben niye gidipte 14 k o kasayı alayım ha daha iyileri varken senin gibiler yüzünden 2.el piyasasi sıfır piyasasindan bile pahalı oldu

ANLADIM KARDESİM GALİBA SENİN AİLEN AKRABA EVLİLİĞİ YAPMIŞ SENİN ALACAĞINI ALACAĞIMA 2. EL TOPLAMA 3080 SİSTEM DİZERİM
Senin adına ve ailene üzülüyorum 😞 ailenin psikolojik destegini karsilamak istiyorum ulaş bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,229
Üyeler
192,654
Son üye
Zubenel
Geri