Ryzen 7 9800x3dHangi işlemciyi kullanacaksınız
Görünüş ve belki ilerde oc denemesi falan yaparım amacıyla bakıyordumAnakart ihtiyaca göre seçilmeli senin ihtiyaçlarını bilmeden yorum yapamayız.
Beyaz anakqrt bakan adama siyah anakart mi öneriyorsun![]()
Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 8200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 8200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
fazlasıyla işini görür o kadar para vermeye gerek yok
Asus rog strix x870E-E olan model siyah beyaz değilBeyaz anakqrt bakan adama siyah anakart mi öneriyorsun
Kusura bakma benim hatam neo yazinca beyaz sandim bakmadiydim bileAsus rog strix x870E-E olan model siyah beyaz değil
x870E-E yani siyah olanı daha iyi, aradaki fark aşırı fazla değil ama yine de az denemez.Asus rog strix x870E-A gaming wifi7 neo ile
Asus rog strix x870E-E gaming wifi7 neo arasında fazla bi fark var mı aralarında 10bine yakın fiyat farkı var da hangisini almalıyım
Estafurullah hocam olabilir ama bi siyah bi beyaz anakart arasından seçim yaptırmakta enteresan orası ayrı konuKusura bakma benim hatam neo yazinca beyaz sandim bakmadiydim bile![]()
Komple Asus set dizmek istiyorum ya b850lilere bakmıştım onlarda güzeldi ama bunu görünce görünüşünden insanın bi alası geliyor![]()
Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 8200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 8200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
fazlasıyla işini görür o kadar para vermeye gerek yok