G Pro X 2 10 kat daha iyi.asus rog delta 2 almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
o hangi markaG Pro X 2 10 kat daha iyi.
Markaya mı bakıyorsunuz siz hocam ? Logitech marka.o hangi marka
aratıcam ya o yüzden soruyorum ki gerek kalmadı buldum incelemeliriniMarkaya mı bakıyorsunuz siz hocam ? Logitech marka.
Hocam Rog Delta 2'den her türlü daha iyi. Ama bana kalıcak olursa kablo sorun olmaz derseniz Arctis Nova Pro kablolu öneririm. O kulaklığın üstüne çok yok.aratıcam ya o yüzden soruyorum ki gerek kalmadı buldum incelemelirini
novanın micini beğenmedim ben açıkcası senin söylemiş olduğun kulaklık ile asusu kıyaslayınca asusun mici daha iyi geldi bana birdeHocam Rog Delta 2'den her türlü daha iyi. Ama bana kalıcak olursa kablo sorun olmaz derseniz Arctis Nova Pro kablolu öneririm. O kulaklığın üstüne çok yok.
Nerden karşılaştırıyorsunuz ? İkisinin de mikrofonu çok iyi ama ses olarak G Pro X 2 çok daha iyi. Kendi yazılımı yerine Sonar yazilımı ile kullanırsanız da kalitesi artar.novanın micini beğenmedim ben açıkcası senin söylemiş olduğun kulaklık ile asusu kıyaslayınca asusun mici daha iyi geldi bana birde
karşılaştırmalarını videolardan yaptımNerden karşılaştırıyorsunuz ? İkisinin de mikrofonu çok iyi ama ses olarak G Pro X 2 çok daha iyi. Kendi yazılımı yerine Sonar yazilımı ile kullanırsanız da kalitesi artar.
Hocam evet mikrofon olarak GPX 2 biraz daha kötü ama yazılımından onu istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.karşılaştırmalarını videolardan yaptım