Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
G Pro X =Peki ya g pro x mi bu mu
G Pro X =Peki ya g pro x mi bu mu
Ama şöyle bir şey var delta ın bağlantısı usb c ve benim anakart ta usb c yok dönüştürücü almam lazım bir tane link atar mısın?G Pro X =
Bir tane usb 3.0 a dönüştürücü önerir misin?G Pro X bence çok çirkin ayrıca çok iyi de değil tek olayı wireless olması wireless şart değilse alınmaz bence
Kutudan çıkıyor diye biliyorum.Ama şöyle bir şey var delta ın bağlantısı usb c ve benim anakart ta usb c yok dönüştürücü almam lazım bir tane link atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir tane usb 3.0 a dönüştürücü önerir misin?
Evet hocam, çıkıyor.Emin misin ya önemli de bu
Yok vallah bütçemBütçeniz varsa delta s de alabilirsiniz;
ASUS ROG DELTA S RGB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
ASUS ROG DELTA S RGB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG DELTA S ITOPYA'da.www.itopya.comROG Delta S | Gaming headsets-audio|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
Yapay zeka destekli gürültü engelleme özellikli mikrofon, MQA ses işleme teknolojisi, yüksek çözünürlüklü ESS 9281 QUAD DAC, RGB aydınlatma, PC, Nintendo Switch™ ve Sony PlayStation 5 ile uyumluluk özelliklerine sahip hafif USB-C oyuncu kulaklığırog.asus.comMesaj otomatik birleştirildi:
Evet hocam, çıkıyor.
Evet, USB dönüştürücüsü var. Sıkıntı etme. Kutu içeriğinde var yani.Ama şöyle bir şey var delta ın bağlantısı usb c ve benim anakart ta usb c yok dönüştürücü almam lazım bir tane link atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir tane usb 3.0 a dönüştürücü önerir misin?
Alınır yazdım zaten, fakat sık sık indirim oluyor o yüzden haberin olsun diye yazdım.Ben şey sordum alınır mı diye iyi mi diye