O şey örgü de değil plastik bi şey, zamanla soyuluyor o olmayınca da dönmüyor. Bazı C II'lerin mic ters üretilmiş felan güncel sürümlerde nasıl bilmiyorum ama o kısım komple değişmeli. Bir de garanti kapsamına sokmak da ayrı dert onu ben garantiye yolladım mikrofonu aksesuardan saydılar şaka gibi şikayet vara yazınca değişim yaptılar anca mikrofonu.evet üstüne örgü geçirmeseler iyiymiş.
Eski, güncel var mı ki ? ben yok diye biliyorum kutu aynı kutu.O şey örgü de değil plastik bi şey, zamanla soyuluyor o olmayınca da dönmüyor. Bazı C II'lerin mic ters üretilmiş felan güncel sürümlerde nasıl bilmiyorum ama o kısım komple değişmeli. Bir de garanti kapsamına sokmak da ayrı dert onu ben garantiye yolladım mikrofonu aksesuardan saydılar şaka gibi şikayet vara yazınca değişim yaptılar anca mikrofonu.
Ben itopya ya gittim adam bir müzik açtı abi %5 demi dinletiyorsun diyecektim o derece az Asus Rog Delta S RGB içerisinde o kadar 4 tane SABRE Dac var fakat yüksek ses çıkaramıyor aşırı hayal kırıklığına uğrattı beni ses aşırı temiz geliyor o kadar.Delta Core performansı nasıl bilmemde bi video görmüştüm adam baya memnun değildi kronik ayıplı mal diyordu kendiliğinden deforme oluyor diyordu baya da rahatsız olmuştu durumdan, alırken iyice araştırmak lazım.
Hepsi aynı değil sonradan çıkanlarda ufak değişiklikler var mesela ses kartına takılan jak değişmiş, kutu da değişik hatta kulaklığın tasarımı da değişik kafa bandı kısmında. Kutudan çalmışlar önceden kutunun içinden kırmızı ya da gri sağlam bir kutu çıkıyordu artık o yok plastik bi şey var. Kulaklığında kafa bandı kısımlarında da dediğim gibi farklılık var iyi mi kötü mü onu bilmiyorum bakmam lazım bende ikiside var zaten.Eski, güncel var mı ki ? ben yok diye biliyorum kutu aynı kutu.
Ben şu Razer Blackshark V2 denemek istiyorum aslında güzel kulaklığa benziyor da acıbadem itopya merkezinde stand da göremedim.Delta Core performansı nasıl bilmemde bi video görmüştüm adam baya memnun değildi kronik ayıplı mal diyordu kendiliğinden deforme oluyor diyordu baya da rahatsız olmuştu durumdan, alırken iyice araştırmak lazım.
C II daha güzel bende var Blackshark v2. Ses seviyesi daha az, netlik, tiz bas hepsinde C II' nin altında mikrofonu daha iyi sadece. Ayrıca kablosu çok ince ve kısa benim kasadan yetişmiyor mesela monitörün usb çıkışına bağladım o olmasa iade edicektim.Ben şu Razer Blackshark V2 denemek istiyorum aslında güzel kulaklığa benziyor da acıbadem itopya merkezinde stand da göremedim.
şaka yapıyorsunHepsi aynı değil sonradan çıkanlarda ufak değişiklikler var mesela ses kartına takılan jak değişmiş, kutu da değişik hatta kulaklığın tasarımı da değişik kafa bandı kısmında. Kutudan çalmışlar önceden kutunun içinden kırmızı ya da gri sağlam bir kutu çıkıyordu artık o yok plastik bi şey var. Kulaklığında kafa bandı kısımlarında da dediğim gibi farklılık var iyi mi kötü mü onu bilmiyorum bakmam lazım bende ikiside var zaten.
Sende C II Wireless var mı ?C II daha güzel bende var Blackshark v2. Ses seviyesi daha az, netlik, tiz bas hepsinde C II' nin altında mikrofonu daha iyi sadece. Ayrıca kablosu çok ince ve kısa benim kasadan yetişmiyor mesela monitörün usb çıkışına bağladım o olmasa iade edicektim.
Aynen artık böyle değil sonra kutuyu beyaz yaptılar içi aynıydı bi sonraki beyazlarda içinden o premiun kutu çıkarıldı maliyeti düşürüyorlar işte ama çok yanlış.
Ses aynı ses farkı yok Kutu içeriği aynı, kulaklık, padler, mic. Fark olarak Jakı daha sağlam oturuyor o güzel. Kafa bandı felan değişik çok detaylı o kısımları karşılaştırmadım. Nalet mic hala aynı ama.bu sanırım eskisi ile farkları ne seste bir değişikliği yoktur umarım![]()
Aman salla gitsin kutuyu sanki kutunun yüzüne bakıyorum gece gündüz benim için kulaklık önemli aynı ise sorun yok ama bu yenisinin dışı daha çekici geliyor daha canlı duruyor malzemeAynen artık böyle değil sonra kutuyu beyaz yaptılar içi aynıydı bi sonraki beyazlarda içinden o premiun kutu çıkarıldı maliyeti düşürüyorlar işte ama çok yanlış.
CII wireless yok bende.
bana bir karşılaştırmalarını göstersene rica etsem senden alacağımda yakın zamanda.Aynen artık böyle değil sonra kutuyu beyaz yaptılar içi aynıydı bi sonraki beyazlarda içinden o premiun kutu çıkarıldı maliyeti düşürüyorlar işte ama çok yanlış.
CII wireless yok bende.
Post automatically merged:
Ses aynı ses farkı yok Kutu içeriği aynı, kulaklık, padler, mic. Fark olarak Jakı daha sağlam oturuyor o güzel. Kafa bandı felan değişik çok detaylı o kısımları karşılaştırmadım. Nalet mic hala aynı ama.
Kutuyu satsan 100 liraya alıcı bulursun özellikle kadınlar bayılıyor, tam onlara göre bir ürün. Ben anneme verdim kullanıyor, gören de beğeniyor.Aman salla gitsin kutuyu sanki kutunun yüzüne bakıyorum gece gündüz benim için kulaklık önemli aynı ise sorun yok ama bu yenisinin dışı daha çekici geliyor daha canlı duruyor malzeme![]()
Dükkana geçeyim kulaklıkar orada şuan, geçince atarım.bana bir karşılaştırmalarını göstersene rica etsem senden alacağımda yakın zamanda.
Wireless modelini yerden yere vurduğum tek nokta nasıl 3.5mm analog jak koymadılar diyorum.Kutuyu satsan 100 liraya alıcı bulursun özellikle kadınlar bayılıyor, tam onlara göre bir ürün. Ben anneme verdim kullanıyor, gören de beğeniyor.
Dış kutu beyaz daha güzel kesinlikle, şık duruyor.
Dükkana geçeyim kulaklıkar orada şuan, geçince atarım.
eski cloud 2 bulunuyor orada onla yan yana koyda bir göreyim.Kutuyu satsan 100 liraya alıcı bulursun özellikle kadınlar bayılıyor, tam onlara göre bir ürün. Ben anneme verdim kullanıyor, gören de beğeniyor.
Dış kutu beyaz daha güzel kesinlikle, şık duruyor.
Dükkana geçeyim kulaklıkar orada şuan, geçince atarım.