Bir arkadaşın yorumu;
Teşekkürler asus b560 anakart kullanıyor sizce sorun anakartta mı?İade etme imkanı varsa iade etsin USB'li yani ses kartlı bir model alsın. Arkadaşın yorumda belirttiği gibi çok üst düzey bir anakartınız ya da harici ses kartınız yoksa tam performans verememesi normal.
Eğer Asus Prime B560 Plus ise evet sorun anakartta, ses kartı çok dandik. Gerçi Asus Rog Delta Core da dandik bir kulaklık olduğu için iyi bir ses kartı bile çok tatmin etmezTeşekkürler asus b560 anakart kullanıyor sizce sorun anakartta mı?
Anakart Bu.Ama sorunun anakart olduğunu sanmıyorum bence sorun kulaklıkta çünkü arkadaşın 3 yıllık eski kulaklığı bile daha çok ses veriyormuşEğer Asus Prime B560 Plus ise evet sorun anakartta, ses kartı çok dandik. Gerçi Asus Rog Delta Core da dandik bir kulaklık olduğu için iyi bir ses kartı bile çok tatmin etmez
Bu anakartın da ses kartı aşırı dandik. Hem çok dandik kulaklık hem de çok dandik anakart birleşince 3 yıllık kulaklıktan kötü ses vermesi olabilecek bir şeyAnakart Bu.Ama sorunun anakart olduğunu sanmıyorum bence sorun kulaklıkta çünkü arkadaşın 3 yıllık eski kulaklığı bile daha çok ses veriyormuş
Hocam bu bir sorun değil. Olması gereken neyse o. Çok üst düzey bir anakart olmadığı sürece dahili ses kartlarının hepsi kötüdür. Ses kartı sürücüsünü güncellesin başka arkadaşının bilgisayarında da denesin sonuç değişmez ise ses kartı alması gerekir.Teşekkürler asus b560 anakart kullanıyor sizce sorun anakartta mı?
Bu anakartın da ses kartı aşırı dandik. Hem çok dandik kulaklık hem de çok dandik anakart birleşince 3 yıllık kulaklıktan kötü ses vermesi olabilecek bir şey
Anladım teşekkürlerHocam bu bir sorun değil. Olması gereken neyse o. Çok üst düzey bir anakart olmadığı sürece dahili ses kartlarının hepsi kötüdür. Ses kartı sürücüsünü güncellesin başka arkadaşının bilgisayarında da denesin sonuç değişmez ise ses kartı alması gerekir.
Arkadaşın 3 yıllık eski kulaklığı usb girişli ise dahili ses kartı vardır ondan daha çok ses veriyordur.
Kulaklığın problemli olduğunu düşünüyorsanız da garantiye gönderin yapacal bir şey yok .