Neler Yeni

Asus Rog Delta S Core VS Hyperx Cloud 3... Hangisi daha iyi?

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Göksel Gündüz
mikrofon ve oyun kalitesi için iyi ama ses kalitesi için orta sınıf hyperx cloud 3

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mikrofon ve oyun kalitesi için iyi ama ses kalitesi için orta sınıf hyperx cloud 3

Ben Delta 2 nin fiyatı düşene kadar hem idarelik hem de yedek olarak hyperx cloud 3 aldım ama o kadar övülmesine rağmen pek beğenmedim kulaklığı. İade etmek için hala sürem var ama yerine kullanabileceğim bir şey almam lazım. Asus u marka olarak sevdiğim için muadil bir model bakıyorum. Karşıma çıkan en yakın fiyatlı asus ürünü bu oldu. O yüzden objektif bir karşılaştırmaya ihtiyacım var. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım :D

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Göksel Gündüz
Ben Delta 2 nin fiyatı düşene kadar hem idarelik hem de yedek olarak hyperx cloud 3 aldım ama o kadar övülmesine rağmen pek beğenmedim kulaklığı. İade etmek için hala sürem var ama yerine kullanabileceğim bir şey almam lazım. Asus u marka olarak sevdiğim için muadil bir model bakıyorum. Karşıma çıkan en yakın fiyatlı asus ürünü bu oldu. O yüzden objektif bir karşılaştırmaya ihtiyacım var. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım :D
Oyun ve mikrofon kalitesi olarak HyperX Cloud 3 iyi görünüyor. Ama müzik dinleyeceksen; bangır bangır bas istiyorsan, çalan müzikteki enstrümanları duymak istiyorum diyorsan oyuncu kulaklığı alman yanlış olur. Eğer müzik ve ses konusunda takıntılıysa müzik kulaklığı alman gerekir.

Muadil olarak Logitech G PRO X biraz daha iyi görünüyor ses konusunda, oyun ve mikrofon kalitesi olarakta benzer görünüyor.

Top Bottom