Bu 7.1 olayı tamamen RGB ekipman gibi bir pazarlama, bunu da genelde genç oyuncular yiyor. ₺1000-10000 parası fark etmez, herhangi bir kulaklıkta en iyi sesi Stereo modunda kasarsınız. Keza yazılımsız 5.1, 7.1 destekleyen kulaklıklarda da bu böyle. Oyunlar vb. zaten stereo göre sesleri dizayna ediyor. Siz 7.1 açınca bazı sesleri daha net duyduğunuzu düşünseniz de Stereo kadar etkili olmaz. Hatta oyun esnasında birileri ile konuşuyorsanız, ucundan müzik dinliyorsanız seslerin bazılarını algılamanız da zorlaşır.
Kısaca Stereo > 7.1.
Açıkcası ben bu bütçelere kablosuz oyuncu kulaklığı almazdım. Çinlilerin çok daha iyi ürünleri var. Yani o paraları marka adının ve döviz kurunun ekmeğini yiyen markalara vermeye hiç gerek yok. Hele hele Vatan, Mediamarkt gibi fiziksel mağazası olan ve ortak bir şekilde fiyatları bilinçli şişiren tacirlerin sattığı ürünlerden direkt uzak durun.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Mchose'i forumda çok kullanan var onların incelemeleri ve görüşlerine bakın.
ATK N9, genel olarak ATK ses tarafında daha iyi işler sağlıyor. Mercury kulaklığı bende var, onun mesela malzeme kalitesi daha doğrusu omurgası kötüydü. Mesela yukarıda Asus Rog sırf o taşıma kısmından dolayı elerdim. Bu tarz kulaklıklar siz güzelce kullansanız da çok basit bir şekilde kırılabiliyorlar.
Mikrofon önemli değilse şunu da öneririm. Mikrofonu yok.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
İleride de Wraith stok getirirse veya kendilerinin yaptırdıkları bazı ses kartları gelecekmiş uyguna, onları da alırsanız daha üst düzey performans yakalarsınız. Stüdyo kulaklıklarına böyle başlayıp belki ₺10.000 kulaklıklara falan da geçersiniz. Ben başkalarına da söylediğim gibi kulaklıkta bütçe ₺5000 ve üstüne çıkıyorsa stüdyo kulaklığı, dac vb. kovalamak çok daha mantıklı.
wraithesports.com