ASUS ROG FLOW (öneri, şikayet, görüş, kullanıcı deneyimi)

ES00

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus rog flow notebook modelleri için düşünceleriniz neler? pek fazla incelemesi olmadığı ve de yeni bir model olduğu için nasıl bir notebook olduğu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.

360 derece katlanabilir, dokunmatik, 4k ekran 120hz
reyzen7 5600hs 35wat +5wat boost, rtx3050
2*8=16gb ddr5 ram 6400mhz
harici ekran kartı (xgmobile) takılma özelliği (rtx3080)
magnezyum alaşımlı kasa
13.4 inç 16:10 ekran
gibi özellikler ortaya çıkan bu modeller tek bir bilgisayarda
bunun için avantaj ve dezavantaj nelerdir diğer hacimli büyük notebook lar gibi performans alınır mı
mühendisler için uygun mudur (ekran oranı vs performans için)

bu pc uzun süre kullanan kişiler ne gibi sorunlarla karşılaştı ?
gibi bir çok sorum var siz değerli üyelerin yorum ve cevaplarını bekliyorum iyi günler

pc linki => https://www.asus.com/tr/Laptops/For-Gaming/ROG-Republic-of-Gamers/filter?SubSeries=ROG-Flow

Bu modele baktığına göre küçük taşınabilir bir şey istiyorsun. Açıkçası dokunmatik ve katlanır özelliklerine ihtiyacın yoksa G14 daha iyi bir seçenek.
Boyutu nedeniyle (sürekli 95 derecelerde) ateş atan bir canavar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xgmobile kullanmayı bu ekonomide anca hayal edersin. Tabi almak için stok da bulmak gerekiyor. :D

baktığım incelemelerde 4k yuksek ayarlarda 95 derecelere çıkıyordu ben mekatronik mühendislik öğrencisiyim mühendislik uygulamalarında bu sıcaklıkları görür mü acaba benim de endişelendiğim en önemli nokta sıcaklık değerleri bu yüzden kararsız kaldım birde diğer oyuncu bilgisayarlarına göre daha uzun pil ömrü olduğu doğru mudur acaba bana yüksek performanslı uzun pil ömürlü taşıması kolay bir pc lazım aklıma yatan bu ama söyledikleri gibi var mıdır sizlere danışmak istedim.

Geri