Neler Yeni

🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

Ben memnunum kablosuzun tadı bi başkaymış kabloyla can çekişiyormuşum. Geri ödeme detaylarına buradan bakabilirsin.

Kablosuz candır ya 2 seneye yakındır kablosuz kullanıyorum darmoshark m3 mouse sattım yeni bakıyorum idareten kablolu taktım gerçekten sinir bozucu

30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU geri ödeme olarak bunu vermesinler 😂

Kablosuz candır ya 2 seneye yakındır kablosuz kullanıyorum darmoshark m3 mouse sattım yeni bakıyorum idareten kablolu taktım gerçekten sinir bozucu

30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU geri ödeme olarak bunu vermesinler 😂

Başvururken seçiyorsun.

Arkadaşlar mouse armary crate de aura sync de gözüküyormu ? bende gözükmüyor.

Tek ayar yapiliyor ama aura sync de gözükmüyor. Neden olabilirki ?

Edit:cözdüm bluetoothda hem klavye hem mouse olarak gözüküyordu kaldirdim birini. Düzeldi

Ekler

• IMG_20240419_212650.jpg
    IMG_20240419_212650.jpg
    2.4 MB · Hit: 58
Son düzenleme:
2300 tlyken aldım şu an 2950 olmuş ama model adı v2 olarak görünüyor. Bu yeni versiyon mu bilen var mı?

@Ckribrahim hocam benimki onaylandı da ne zaman yatar, bilginiz var mı?

Beyaz olanı aldım ve gayet memnunum, eski kötü mouse padim ile sorun yaşadım fakat rog mouse pad alınca sorunum çözüldü gayet akıyo şuanda, palm tutanlara kesinlikle öneririm

Beyaz olanı aldım ve gayet memnunum, eski kötü mouse padim ile sorun yaşadım fakat rog mouse pad alınca sorunum çözüldü gayet akıyo şuanda, palm tutanlara kesinlikle öneririm
Hangi mouse padi aldınız acaba, link paylaşma şansınız var mı?

Kablosuz mouseler ağır oluyor pil vs yüzünden bir süre sonra rahatsız ediyor uzun sureli kullanımda bilek ağrısı yapıyor bendede var hafif mouse arıyorum

Geri