Neler Yeni

Yardım Asus ROG Gladius III RGB Wireless Optik Oyuncu Mouse 1400 TL

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz

YunusOZ

80+ Bronze
Arkadaşlar acil bilgi verirseniz sevinirim bu mousenin herhangi bir sıkıntısı var mı acaba gladius 2 core kullanıcısıyım wireless mouse almak istiyorum bu mouse şuanda 1400 TL çok uygun geldi fiyatı alınır mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

mouse hakkında bilgisi olan birisi var mı?
3370 Sensör var. Ergonomisi iyi. Yan taraftaki aydınlatması hoş duruyor. Mouse tekerleği, amblem ve yan taraftaki aydınlatması ayrı yani istediğin şekilde ayarlayabilirsin. Altındaki Profile tuşuda bana göre işlevli üstte boşu boşuna yer kaplamıyor. Yanlışlıkla değiştirme gibi durumları olmuyor.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
3370 Sensör var. Ergonomisi iyi. Yan taraftaki aydınlatması hoş duruyor. Mouse tekerleği, amblem ve yan taraftaki aydınlatması ayrı yani istediğin şekilde ayarlayabilirsin. Altındaki Profile tuşuda bana göre işlevli üstte boşu boşuna yer kaplamıyor. Yanlışlıkla değiştirme gibi durumları olmuyor.
Teşekkür ediyorum cevaplar için

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,714
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,714
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz

Talha_

80+
Çok memnunum hocam şarjı olsun sensör olsun hissettim yani o sensör farkını
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu fareyi almayı düşünüyordum ben de.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
rica ederim ne demek
Merhabalar konuyla alakasız ama gerçekten kullanan birine sormam gerekli mouse hakkındaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz fps oyunlarında (csgo, valorant) nasıl performans alıyorsunuz 89 gram ağırlığı vardı sanırım ağırlığı sorun çıkartıyor mu kolayca çevirebiliyor musunuz kolunuzu , elinizi vs yoruyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim bende alacağım eğer bir farklılık olmazsa.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
Merhabalar konuyla alakasız ama gerçekten kullanan birine sormam gerekli mouse hakkındaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz fps oyunlarında (csgo, valorant) nasıl performans alıyorsunuz 89 gram ağırlığı vardı sanırım ağırlığı sorun çıkartıyor mu kolayca çevirebiliyor musunuz kolunuzu , elinizi vs yoruyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim bende alacağım eğer bir farklılık olmazsa.
çok rahatım valorant immo eloyum bu şekilde kıyaslama yapayım gladius 2 core den geçtim ve cidden kablosuz farkını hissettim ağırlık olarakta hafif çok olmasada iyi hissettiriyor

TheAorus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ersan Baş
çok rahatım valorant immo eloyum bu şekilde kıyaslama yapayım gladius 2 core den geçtim ve cidden kablosuz farkını hissettim ağırlık olarakta hafif çok olmasada iyi hissettiriyor
Sensör hatası,sapma veya algılamama gibi bir durumla karşılaştınız mı?

Top Bottom