Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Hayırlı olsun.Aldım hocam mouseyi
Hayırlı olsun.Aldım hocam mouseyi
3370 Sensör var. Ergonomisi iyi. Yan taraftaki aydınlatması hoş duruyor. Mouse tekerleği, amblem ve yan taraftaki aydınlatması ayrı yani istediğin şekilde ayarlayabilirsin. Altındaki Profile tuşuda bana göre işlevli üstte boşu boşuna yer kaplamıyor. Yanlışlıkla değiştirme gibi durumları olmuyor.Arkadaşlar acil bilgi verirseniz sevinirim bu mousenin herhangi bir sıkıntısı var mı acaba gladius 2 core kullanıcısıyım wireless mouse almak istiyorum bu mouse şuanda 1400 TL çok uygun geldi fiyatı alınır mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse hakkında bilgisi olan birisi var mı?
Teşekkür ediyorum cevaplar için3370 Sensör var. Ergonomisi iyi. Yan taraftaki aydınlatması hoş duruyor. Mouse tekerleği, amblem ve yan taraftaki aydınlatması ayrı yani istediğin şekilde ayarlayabilirsin. Altındaki Profile tuşuda bana göre işlevli üstte boşu boşuna yer kaplamıyor. Yanlışlıkla değiştirme gibi durumları olmuyor.
hocam memnun musunuz bende almayı düşünüyorumTeşekkür ediyorum cevaplar için
Bende gladius 2 wlden gecicemÇok memnunum hocam şarjı olsun sensör olsun hissettim yani o sensör farkını
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu fareyi almayı düşünüyordum ben de.Çok memnunum hocam şarjı olsun sensör olsun hissettim yani o sensör farkını
Merhabalar konuyla alakasız ama gerçekten kullanan birine sormam gerekli mouse hakkındaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz fps oyunlarında (csgo, valorant) nasıl performans alıyorsunuz 89 gram ağırlığı vardı sanırım ağırlığı sorun çıkartıyor mu kolayca çevirebiliyor musunuz kolunuzu , elinizi vs yoruyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim bende alacağım eğer bir farklılık olmazsa.rica ederim ne demek
çok rahatım valorant immo eloyum bu şekilde kıyaslama yapayım gladius 2 core den geçtim ve cidden kablosuz farkını hissettim ağırlık olarakta hafif çok olmasada iyi hissettiriyorMerhabalar konuyla alakasız ama gerçekten kullanan birine sormam gerekli mouse hakkındaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz fps oyunlarında (csgo, valorant) nasıl performans alıyorsunuz 89 gram ağırlığı vardı sanırım ağırlığı sorun çıkartıyor mu kolayca çevirebiliyor musunuz kolunuzu , elinizi vs yoruyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim bende alacağım eğer bir farklılık olmazsa.
Sensör hatası,sapma veya algılamama gibi bir durumla karşılaştınız mı?çok rahatım valorant immo eloyum bu şekilde kıyaslama yapayım gladius 2 core den geçtim ve cidden kablosuz farkını hissettim ağırlık olarakta hafif çok olmasada iyi hissettiriyor