baktığım kadarıyla toz birikmesi veya encoder bozulması ile ilgili diyorlar içini açsam ne yapacağımı bilmediğim için çekiniyorum o kısımdaFare tekeri bi garip çalışıyor ben de de bazen böyle basıyorum ama daha fazla bastırmam gerekiyor algılaması için anlamadım gitti
Yanlış bilgi. bu modelde skatezi cıkarmaya gerek yok. Vidaların kendi plastiği var onları cıkarıp doğrudan vidalara ulaşılabiliyor.En baba mouseda da olabilecek bir şey. Fön makinesiyle arka skatezleri çıkarıp vidaları söküp temiz bir ortamda tekerin etrafındaki bileşenlere lube veya vazelin sürerek hallediyorlar. İnternette çok video var bununla alakalı.
altta ki vidaları söküp açmayı yaptımda model farklı olduğu için tekerleği söktükleri kısım farklı oluyorEn baba mouseda da olabilecek bir şey. Fön makinesiyle arka skatezleri çıkarıp vidaları söküp temiz bir ortamda tekerin etrafındaki bileşenlere lube veya vazelin sürerek hallediyorlar. İnternette çok video var bununla alakalı.
Bulursan değiştirirler yüksek ihtimalgarantisi devam ediyor da faturasını bulamadım
Ben modele özgü yazmadım genel olarak nasıl açılır diye yazdım. Mouse sahibi zaten anlamıştır.Yanlış bilgi. bu modelde skatezi cıkarmaya gerek yok. Vidaların kendi plastiği var onları cıkarıp doğrudan vidalara ulaşılabiliyor.
altta ki vidaları söküp açmayı yaptımda model farklı olduğu için tekerleği söktükleri kısım farklı oluyor
bu videoyu görmüştüm ama düz versiyonu bu WA nın iç yapısı biraz daha değişikBen encoder sorunu olduğunu düşünmüyorum kolay değil sensör bozulması. Toz çapak kaçtığından yağ bittiğinden lube gerekiyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben modele özgü yazmadım genel olarak nasıl açılır diye yazdım. Mouse sahibi zaten anlamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan bakabilirsiniz