Neler Yeni

Yardım Asus rog gladius III wireless aimpoint fare tekeri sorunu

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Musa Topçu
farenin tekerini kaydırırken bazen tersi yönüne algılıyor bunun çözümü nedir bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Rüveyda Akın
Fare tekeri bi garip çalışıyor ben de de bazen böyle basıyorum ama daha fazla bastırmam gerekiyor algılaması için anlamadım gitti

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Musa Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fare tekeri bi garip çalışıyor ben de de bazen böyle basıyorum ama daha fazla bastırmam gerekiyor algılaması için anlamadım gitti
baktığım kadarıyla toz birikmesi veya encoder bozulması ile ilgili diyorlar içini açsam ne yapacağımı bilmediğim için çekiniyorum o kısımda

Shifu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aydın
Sanırım genel sorun bu bende de asus rog keris vardı aynı sorunu yaşıyordum.

Nezha

80+ Bronze
En baba mouseda da olabilecek bir şey. Fön makinesiyle arka skatezleri çıkarıp vidaları söküp temiz bir ortamda tekerin etrafındaki bileşenlere lube veya vazelin sürerek hallediyorlar. İnternette çok video var bununla alakalı.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Joga Bonito
En baba mouseda da olabilecek bir şey. Fön makinesiyle arka skatezleri çıkarıp vidaları söküp temiz bir ortamda tekerin etrafındaki bileşenlere lube veya vazelin sürerek hallediyorlar. İnternette çok video var bununla alakalı.
Yanlış bilgi. bu modelde skatezi cıkarmaya gerek yok. Vidaların kendi plastiği var onları cıkarıp doğrudan vidalara ulaşılabiliyor.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Musa Topçu
altta ki vidaları söküp açmayı yaptımda model farklı olduğu için tekerleği söktükleri kısım farklı oluyor

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Musa Topçu

Nezha

80+ Bronze
Ben encoder sorunu olduğunu düşünmüyorum kolay değil sensör bozulması. Toz çapak kaçtığından yağ bittiğinden lube gerekiyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgi. bu modelde skatezi cıkarmaya gerek yok. Vidaların kendi plastiği var onları cıkarıp doğrudan vidalara ulaşılabiliyor.
Ben modele özgü yazmadım genel olarak nasıl açılır diye yazdım. Mouse sahibi zaten anlamıştır.

altta ki vidaları söküp açmayı yaptımda model farklı olduğu için tekerleği söktükleri kısım farklı oluyor
Buradan bakabilirsiniz

Son düzenleme:

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Musa Topçu
Ben encoder sorunu olduğunu düşünmüyorum kolay değil sensör bozulması. Toz çapak kaçtığından yağ bittiğinden lube gerekiyordur.

Ben modele özgü yazmadım genel olarak nasıl açılır diye yazdım. Mouse sahibi zaten anlamıştır.

Buradan bakabilirsiniz
bu videoyu görmüştüm ama düz versiyonu bu WA nın iç yapısı biraz daha değişik
1735988259567.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,671
Üyeler
164,543
Son üye