Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Beyaz Mouse | 3629₺

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Kemal Gençer
2 Kasım'dan beri fiyatını takip ediyorum sonunda fiyatı biraz aşağı düştü. Almayı düşünenler varsa baksınlar, bir tane mağazadan satın aldım.

🔥İndirim
Sinerji beyaz renk 3629₺

❌İndirim Bitti!
Sinerji siyah renk 3599₺

Screenshot_20231222_123639.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
Hafifliğine göre boyutu iyiymiş ama malzeme kalitesi nasıl olur acaba?
Gacırtı gucurtu falan varsa ben ne anladım böyle hafiflikten?

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Kemal Gençer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkan mouse hafif ve boyutu güzel yani baktığın zaman bu boyutta bu ağırlıkta bi mouse eline aldığın zaman malzeme dandik hissettiriyor. Gacırtı gucurtu olmadığını ve kaydırmaz stickerları takınca malzeme kalitesinin de iyi hissettirdiğini söylemişler. Bir denedim elime güzel oturuyor gibi, şu an zamanım yok akşam inceleyeceğim.

Son düzenleme:

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Kemal Gençer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gacırtı gucurtu yok kullandım denedim. Ürün büyük ve boyutuna göre hafif olduğu için içinizden bu ürün dandik diyorsunuz, kutudan çıkan kaydırmaz stickerları yapıştırmadan kullandım bu arada. Scroll tekerindeki plastik malzemeden dolayı beyaz aydınlatmadayken scroll tekeri pembe gibi görünüyor biraz. ROG logosunda rgb aydınlatma olmasını isterdim. Mouse küçük değil boyutu büyük. Benim sevmediğim yanı ürünün malzemeden dolayı dandik hissettirmesi ve ROG logosunda bir rgb aydınlatma bekliyorsun. Ayrıca Asus ürünlerinin driverlarını kurduğumuz ve ayarlarını yaptığımız Asus'un Armoury Crate uygulamasının geliştirilmesi lazım, sürücü güncelleniyorsunuz güncellendi göstermiyor, üründen birkaç tane bağlamışsınız gösteriyor. Biraz uğraştırsa da sonunda uygulamayı yola getiriyorsunuz. Gladius III AimPoint alacaktım, bu indirime girince bunu aldım. Simetrik olmasına rağmen elde duruşu güzel, ergonomisi hoş.

Son düzenleme:
Top Bottom