Almaya karar verdiğim model
Sıcaklık değerleri pek hoş durmuyor gibi geldi 2k fazla verip alttaki modeli almam mantıklı olurmu?
Sıcaklık değerleri pek hoş durmuyor gibi geldi 2k fazla verip alttaki modeli almam mantıklı olurmu?
Soğutma ve malzeme kaltiesi açısından beni üzmez değilmi?HP olan daha iyi ekran kartı olarak. Aldıktan sonra hp olana bir 8gb ram daha ekle tadından yenmez.
Uzun süre kullanabileceğim kalitei bir şey almak istediğim için rog alsammı diye düşündüm kalite açısından hp nasıldırHp 3050ti rog 3050 hp daha güçlü biraz depolama ve 8 gb daha bellek takarsan daha iyi olacaktır
Soğutma olarak bir şey diyemeyeceğim. Youtubedan videolara bakabilirsin. Laptop olduğu için 80-85 i geçmezse gayet güzel.Soğutma ve malzeme kaltiesi açısından beni üzmez değilmi?
Arada ssd ve ram farkı var ancak. Bu fiyat farkı ekran kartından kısılmış. Yani 2k tl daha pahalı.Uzun süre kullanabileceğim kalitei bir şey almak istediğim için rog alsammı diye düşündüm kalite açısından hp nasıldır
Donanım arşivinin videosunda(3050 olan model) işlemci 80-90 larda ekran kartı 70 lerde geziyorduSoğutma olarak bir şey diyemeyeceğim. Youtubedan videolara bakabilirsin. Laptop olduğu için 80-85 i geçmezse gayet güzel.
Anladım peki hp ürünleri kalitelimidir o konu hakkında bilginiz varmı?Soğutma olarak bir şey diyemeyeceğim. Youtubedan videolara bakabilirsin. Laptop olduğu için 80-85 i geçmezse gayet güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arada ssd ve ram farkı var ancak. Bu fiyat farkı ekran kartından kısılmış. Yani 2k TL daha pahalı.
Youtube inceleme videolarını izleyebilirsiniz hp çok kalitesiz değil ama kalite üründen ürüne değişirUzun süre kullanabileceğim kalitei bir şey almak istediğim için rog alsammı diye düşündüm kalite açısından hp nasıldır
Attığın modelin rog olanının stoğu yok bugün ben aldım iptal edildi başka kodel bakıyorum haberin olsunAlmaya karar verdiğim model