Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS ROG KERİS 860TL!!

~helloworld

80+ Bronze
mouse ihtiyacım olsa bu fiyata efsane mouse piyasaya göre neredeyse yarı fiyatına ,güzel mouse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

al sata gider mi yazmayın

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Gençler bu farenin kablosu çok ince ve zayıf, kırılmaya çok müsait. Güya ROG Paracord diye geçiyor ama birçok kullanıcıda kablodan kaynaklı sorun yaratmış. Al-sat haricinde kullanım için tavsiye etmiyorum. Ayrıca farede yanlardan bastırdığınızda gıcırdama hissediyorsunuz.

~helloworld

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ROG keriz diye okudum yav bu nasıl isim, ürünü bilmiyorum ama iyiyse bilenler yorumlar zaten 😀
Hocam ürünü kullanmadım ama öneren çok duydum iyi olduğunu kullananlar söylüyordu. Şahsi kullanımım olmadı.

keriz konusuna gelirsek, bende de aynı mevzu var, mouse ismi keriz diye aklımda

~helloworld

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gençler bu farenin kablosu çok ince ve zayıf, kırılmaya çok müsait. Güya ROG Paracord diye geçiyor ama birçok kullanıcıda kablodan kaynaklı sorun yaratmış. Al-sat haricinde kullanım için tavsiye etmiyorum. Ayrıca fare yanlardan bastırdığınızda gıcırdama hissediyorsunuz.
hocam kablo örgülü ve glorious kablosu gibi yumuşak boşluklu kablo yapısı yok nasıl kırılacak acaba , eğer kullandıysanız doğrudur. Sadece fikrimi belirttim. Kalitesiz örgülü malzemeler bile kolay kolay kırılmaz bence.

3389 sensor olması lazım içinde , Hyperx haste ile aynı olmalı, ikisinin fiyatı arasında 100 lira var bu daha pahalı ama ,bunun kalitesi nasıldır bilemiyorum dediğim gibi kullananlar iyi olduğunu söylüyordu.

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
hocam kablo örgülü ve glorious kablosu gibi yumuşak boşluklu kablo yapısı yok nasıl kırılacak acaba , eğer kullandıysanız doğrudur. Sadece fikrimi belirttim. Kalitesiz örgülü malzemeler bile kolay kolay kırılmaz bence.
Hocam 5-6 ay kullandım, fare sadece mouse pad üzerine temas etti ve hiçbir darbe vs. almadı. Sadece ben yaşasam evet haklı olabilirsiniz ama birçok kullanıcı var bu durumu yaşayan. Kutu içeriği falan güzel ama malzeme kalitesi olarak zayıf. Paracord kablonun kırıldığını ilk defa bu farede gördüm. Kablonun dışına iki tane tel sızmıştı bende. Garantiye gönderdim sonuç bekliyorum.

tversky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alperen Yüksel
kablosuz versiyonunu kullanıyorum kaliteli ama biraz pahalı bu versiyonu bu fiyata kesinlikle alınabilir bence.

~helloworld

80+ Bronze
Hocam 5-6 ay kullandım, fare sadece mouse pad üzerine temas etti ve hiçbir darbe vs. almadı. Sadece ben yaşasam evet haklı olabilirsiniz ama birçok kullanıcı var bu durumu yaşayan. Kutu içeriği falan güzel ama malzeme kalitesi olarak zayıf. Paracord kablonun kırıldığını ilk defa bu farede gördüm. Kablonun dışına iki tane tel sızmıştı bende. Garantiye gönderdim sonuç bekliyorum.
anladım hocam ben pek araştırmadım, duymadım da böyle bir şey. Araştırsam karşılaşırım , doğrudur.

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Garantiye gönderdikten sonra Haste satın aldım ve kesinlikle Keris'ten çok daha kaliteli. Yüzeyel delikli olması daha sağlam hissettiriyor, Keris'in plastiğinin iç tarafı bal peteği teknolojisiyle üretilmiş hafiflik için, muhtemelen gıcırdamalar ondan diye düşünüyorum.

~helloworld

80+ Bronze
Beyler 10-20 tane mi çektiniz hemen bitti stok :D

Garantiye gönderdikten sonra Haste satın aldım ve kesinlikle Keris'ten çok daha kaliteli. Yüzeyel delikli olması daha sağlam hissettiriyor, Keris'in plastiğinin iç tarafı bal peteği teknolojisiyle üretilmiş hafiflik için, muhtemelen gıcırdamalar ondan diye düşünüyorum.
haste sağlam mouse biliyorum elime alıp kullandım arkadaştan kaliteli, fakat bu mouseyi hiç kullanmadım.

Top Bottom