- Reaksiyon skoru
- 1,045
ASUS ROG KERIS 16000 DPI GAMING MOUSE
90MP01R0-B0UA00 - ASUS ROG KERIS 16000 DPI GAMING MOUSE
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
al sata gider mi yazmayın
Hocam ürünü kullanmadım ama öneren çok duydum iyi olduğunu kullananlar söylüyordu. Şahsi kullanımım olmadı.ROG keriz diye okudum yav bu nasıl isim, ürünü bilmiyorum ama iyiyse bilenler yorumlar zaten![]()
hocam kablo örgülü ve glorious kablosu gibi yumuşak boşluklu kablo yapısı yok nasıl kırılacak acaba , eğer kullandıysanız doğrudur. Sadece fikrimi belirttim. Kalitesiz örgülü malzemeler bile kolay kolay kırılmaz bence.Gençler bu farenin kablosu çok ince ve zayıf, kırılmaya çok müsait. Güya ROG Paracord diye geçiyor ama birçok kullanıcıda kablodan kaynaklı sorun yaratmış. Al-sat haricinde kullanım için tavsiye etmiyorum. Ayrıca fare yanlardan bastırdığınızda gıcırdama hissediyorsunuz.
Hocam 5-6 ay kullandım, fare sadece mouse pad üzerine temas etti ve hiçbir darbe vs. almadı. Sadece ben yaşasam evet haklı olabilirsiniz ama birçok kullanıcı var bu durumu yaşayan. Kutu içeriği falan güzel ama malzeme kalitesi olarak zayıf. Paracord kablonun kırıldığını ilk defa bu farede gördüm. Kablonun dışına iki tane tel sızmıştı bende. Garantiye gönderdim sonuç bekliyorum.hocam kablo örgülü ve glorious kablosu gibi yumuşak boşluklu kablo yapısı yok nasıl kırılacak acaba , eğer kullandıysanız doğrudur. Sadece fikrimi belirttim. Kalitesiz örgülü malzemeler bile kolay kolay kırılmaz bence.
anladım hocam ben pek araştırmadım, duymadım da böyle bir şey. Araştırsam karşılaşırım , doğrudur.Hocam 5-6 ay kullandım, fare sadece mouse pad üzerine temas etti ve hiçbir darbe vs. almadı. Sadece ben yaşasam evet haklı olabilirsiniz ama birçok kullanıcı var bu durumu yaşayan. Kutu içeriği falan güzel ama malzeme kalitesi olarak zayıf. Paracord kablonun kırıldığını ilk defa bu farede gördüm. Kablonun dışına iki tane tel sızmıştı bende. Garantiye gönderdim sonuç bekliyorum.
Garantiye gönderdikten sonra Haste satın aldım ve kesinlikle Keris'ten çok daha kaliteli. Yüzeyel delikli olması daha sağlam hissettiriyor, Keris'in plastiğinin iç tarafı bal peteği teknolojisiyle üretilmiş hafiflik için, muhtemelen gıcırdamalar ondan diye düşünüyorum.Hocam 5-6 ay kullandım, fare sadece mouse pad üzerine temas etti ve hiçbir darbe vs. almadı. Sadece ben yaşasam evet haklı olabilirsiniz ama birçok kullanıcı var bu durumu yaşayan. Kutu içeriği falan güzel ama malzeme kalitesi olarak zayıf. Paracord kablonun kırıldığını ilk defa bu farede gördüm. Kablonun dışına iki tane tel sızmıştı bende. Garantiye gönderdim sonuç bekliyorum.
haste sağlam mouse biliyorum elime alıp kullandım arkadaştan kaliteli, fakat bu mouseyi hiç kullanmadım.Garantiye gönderdikten sonra Haste satın aldım ve kesinlikle Keris'ten çok daha kaliteli. Yüzeyel delikli olması daha sağlam hissettiriyor, Keris'in plastiğinin iç tarafı bal peteği teknolojisiyle üretilmiş hafiflik için, muhtemelen gıcırdamalar ondan diye düşünüyorum.