Anonymous?
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
- Bütçe
- 700
Ürün 700 TL civarında. PixArt 3389 sensöre sahip, 62 gr ağırlığında ve 50 G hızlanmaya sahip. Sizce alınır mı?
Kullanıyorum hocam alınır elin büyükse tavsiye etmiyorum rahat edemezsinÜrün 700 TL civarında. PixArt 3389 sensöre sahip, 62 gr ağırlığında ve 50 G hızlanmaya sahip. Sizce alınır mı?
19 cm tam olur diye düşünüyorum, VOK'un videosundan izledim.Kullanıyorum hocam alınır elin büyükse tavsiye etmiyorum rahat edemezsin
hocam razer vipre mini mi daha iyi asus rog keris mi? aynı fiyatKullanıyorum hocam alınır elin büyükse tavsiye etmiyorum rahat edemezsin
Benim tercihim Keristen yana. Özellikleri kağıt üstünde de daha iyi.hocam razer vipre mini mi daha iyi asus rog keris mi? aynı fiyat
Alınabilir.Ürün 700 TL civarında. PixArt 3389 sensöre sahip, 62 gr ağırlığında ve 50 G hızlanmaya sahip. Sizce alınır mı?
Zaten pençe şeklinde tutuyorum, aradaki farkı kapatırım diye düşünüyorum.İtopyadan 500'e kardeşime aldım güzel duruyor fakat biraz küçük
razer kullanmadım ama viper diyenler oluyordu bir kaç konuda eskiden net bilgim yok o konudahocam razer vipre mini mi daha iyi asus rog keris mi? aynı fiyat