Neler Yeni

Asus ROG Keris vs Ajazz AJ159 Pro

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elimde ROG Keris var 1 yıldan uzun süredir kullandığım. Şimdi AJ159 Pro siparişi geçtim. Kablosuz olması benim için çok önemli değil ve 8K'ya da işlemcim yetmiyor. Bu durumda hangisi daha iyi bunlardan?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Nuri
Elimde ROG Keris var 1 yıldan uzun süredir kullandığım. Şimdi AJ159 Pro siparişi geçtim. Kablosuz olması benim için çok önemli değil ve 8K'ya da işlemcim yetmiyor. Bu durumda hangisi daha iyi bunlardan?
İkiside elimde ben rog kerisi kullanıyorum.8k yı denedim ama 1k dan farkını ben göremedim.Malzeme kalitesi Keris'in daha premium.Alışmasi zaman alabilir ben alışamadım.Kablosuz lazımsa aj159pro yu al

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside elimde ben rog kerisi kullanıyorum.8k yı denedim ama 1k dan farkını ben göremedim.Malzeme kalitesi Keris'in daha premium.Alışmasi zaman alabilir ben alışamadım.Kablosuz lazımsa aj159pro yu al
Kablosuz lazım değil işte.

Bir de ben Ryzen 5 5500 ve RTX 3080 kullanıyorum. Yani işlemci darboğazındayım. Dolayısıyla 1K'dan yukarı kullanmam mümkün değil zaten.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Satıcı farklı.
Peki siz hangisinden almayı düşünüyorsunuz ? kendi satıcısından alırsanız 27 euro'yu geçmiyor mu ?
gümrükten geçerken sorun olmaz mı ? temu'dan hiç alışveriş yapmadım , param çöp olsun istemiyorum
Furylevel z1 alıp geçsem mi ki :(

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Rog keris devam , ajazz da işlemci güncellerseniz veya kablosuz ihtiyacınız olursa diye yedek durur , o fiyata çok iyi mouse

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
yardımcı olur musunuz :( temudan hiç alışveriş yapmadım ve banka kartı ile alacağım , yedek bir kart vardı.
Güvenemedim ne olur ne olmaz diye. Dİğerleri gibi ben de indirim alabilir miyim ?
''Maksimum 1.050 TL (kupon öncesi satış fiyatı) '' böyle diyor. Ve o satıcı güvenilir mi ? salatalık çıkmaz demi

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki siz hangisinden almayı düşünüyorsunuz ? kendi satıcısından alırsanız 27 euro'yu geçmiyor mu ?
gümrükten geçerken sorun olmaz mı ? temu'dan hiç alışveriş yapmadım , param çöp olsun istemiyorum

yardımcı olur musunuz :( temudan hiç alışveriş yapmadım ve banka kartı ile alacağım , yedek bir kart vardı.
Güvenemedim ne olur ne olmaz diye. Dİğerleri gibi ben de indirim alabilir miyim ?
''Maksimum 1.050 TL (kupon öncesi satış fiyatı) '' böyle diyor. Ve o satıcı güvenilir mi ? salatalık çıkmaz demi
Hocam başka konu açıb.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
açıyorum da kimse bakmıyor ki

Ucuzubu al o da resmi satıcı

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başka fikri olan?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
ben rogdan devam ederdim madem 8khz alamıyosun en azından premium bi cihaz kullanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

159pro apex i felan sevemedim ben hyperx den devam

Top Bottom