cagkankaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Arkadaşlar 15k alınır mı sizce
5 yıl kadar düşünüyorum zattn hocam i9 13900ks takıcam iyi mi?5-6 yıl kullanıcam diyorsan al, Ölü soket diyenelere aldırış etme hala güncel.
ölü soket amd kullananların kendini avutma lafına döndü gayet iyi5 yıl kadar düşünüyorum zattn hocam i9 13900ks takıcam iyi mi?
Güncel sistem i7 10700k bu işlemciden dediğim işlemci geçicem sizce iyi mi? hocamölü soket amd kullananların kendini avutma lafına döndü gayet iyi
amd al geçGüncel sistem i7 10700k bu işlemciden dediğim işlemci geçicem sizce iyi mi? hocam
Dediğim anakart + i9 13900ks işlemci anakart 2 el işlemci 0 kapalı kutu ikisini 25k ya alıcam rog sistem topluyorum iyi mi?
hocam ölü soket değil gayet iyi hala, ama hiç parça almadıysanız daha amd öneririmArkadaşlar 15k alınır mı sizce
kral zaten kötü bir soket işlemci bakımından ve amd 2027 2028 e kadar işlemci çıkartıcak önü daha açıkhocam ölü soket değil gayet iyi hala, ama hiç parça almadıysanız daha amd öneririm
Hocam fiyat aralığı iyi die düşündüm için almak istiyorum güncel olarak i7 10700k kullanıyorum zattn 5 yıl kadar kullandım, öle yenilik olarak takıldığım yok, alıyım 3 4 yıl daha idare etsin sorun yaşamıyım derdindeyim fiyat aralığı ve indirim açısından iyi indirim sağlandı için almak istiyorum i9 13900KS ve bahsettim anakart 25k almış olucam ki anakart 2 el işlemci sıfır kutulu açılmamışhocam ölü soket değil gayet iyi hala, ama hiç parça almadıysanız daha amd öneririm
Kral kardeşim sürekli parça değiştiren biri değilim alıp 4 5 yıl kullanım sağlayıp sıfırdan tekrardan sistem dizilcem şuan kullandığım parçalar da o şekilde oldu, kalite ve fiyat bandını düşünerek sizlere sormak istedim 25k alıcam anakart ve işlemciyi o yüzden sizlere de danışmak istedimkral zaten kötü bir soket işlemci bakımından ve amd 2027 2028 e kadar işlemci çıkartıcak önü daha açık
bende diyorum ki 4 yıl sonra değiştinmi 1 yıllık işlemciye geçersin yeni bir işlemcin olmuş olur anakart değişmeden o işlemciyi soğutacak soğutman varmı kralHocam fiyat aralığı iyi die düşündüm için almak istiyorum güncel olarak i7 10700k kullanıyorum zattn 5 yıl kadar kullandım, öle yenilik olarak takıldığım yok, alıyım 3 4 yıl daha idare etsin sorun yaşamıyım derdindeyim fiyat aralığı ve indirim açısından iyi indirim sağlandı için almak istiyorum i9 13900KS ve bahsettim anakart 25k almış olucam ki anakart 2 el işlemci sıfır kutulu açılmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral kardeşim sürekli parça değiştiren biri değilim alıp 4 5 yıl kullanım sağlayıp sıfırdan tekrardan sistem dizilcem şuan kullandığım parçalar da o şekilde oldu, kalite ve fiyat bandını düşünerek sizlere sormak istedim 25k alıcam anakart ve işlemciyi o yüzden sizlere de danışmak istedim
Soğutucu henüz almadım hocam fakat iyi bir soğutma alıcam fiyat performans bi Soğutucu almışım rog sistem diziler 5 6 yıldır aynı sistemi kullanıyorum, fiyatı ve kaliteyi düşünerek almak istiyorum zattn hocam 25k iyi değil mi 13900KS bahsettim anakartbende diyorum ki 4 yıl sonra değiştinmi 1 yıllık işlemciye geçersin yeni bir işlemcin olmuş olur anakart değişmeden o işlemciyi soğutacak soğutman varmı kral
Sen bilirsin soğutma 360 dışında almaSoğutucu henüz almadım hocam fakat iyi bir soğutma alıcam fiyat performans bi Soğutucu almışım rog sistem diziler 5 6 yıldır aynı sistemi kullanıyorum, fiyatı ve kaliteyi düşünerek almak istiyorum zattn hocam 25k iyi değil mi 13900KS bahsettim anakart