tencent pubg mobilenin eski sahibi yani oyuncu telefonu çok güzel telefon 4.5k ya da alınır bn tel alacak zaman bulamamıştım4500. Global versiyon olsa zınk diye alcaktımda tencent sürümü olunca takıldım .
Orası öyle ama 13 sayfalık bir konu okudum kafam allak bullak oldu. Biri diyor bunlarda 8155 çip var güncelleme olmuyor biri diyor ww model numaralı olması lazım biri diyor imei sıkıntısı olur biri diyor anakart yakıyor . Buna bir açıklık getirmem lazım . Bildiğim kadarıyla android 10 sürümü yüklüyse en son sürüm oluyor o telefon için , başka bilgim yok .tencent PUBG mobilenin eski sahibi yani oyuncu telefonu çok güzel telefon 4.5k ya da alınır bn tel alacak zaman bulamamıştım![]()
Orası öyle ama 13 sayfalık bir konu okudum kafam allak bullak oldu. Biri diyor bunlarda 8155 çip var güncelleme olmuyor biri diyor ww model numaralı olması lazım biri diyor imei sıkıntısı olur biri diyor anakart yakıyor . Buna bir açıklık getirmem lazım . Bildiğim kadarıyla android 10 sürümü yüklüyse en son sürüm oluyor o telefon için , başka bilgim yok .