Bütçen max kaça çıkar?Merhaba kardeşime telefon bakiyorum. 15k bütçe var 15k ya nothing phone 1 256 gb var sizce alınır mı ?
15k geçmeden sıfır, veya izmir içi 2 el öneriniz var mı ?
15 küsür hocamBütçen max kaça çıkar?
Donanım olarak amiral gemisi denmez ama yazılım ve stok android rahatlığı ile optimize bir sistemi var. Bu sayede kasma ve donma olmadan stabil bir kullanım sunuyorlar. Apple gibiKonuyla alakasız pardon ama şirket son 3 ayda %700'e yakın yükseliş yapmış nothing şirketi. Donanımsal açıdan nasıl bilmiyorum ama tasarımları hoş
Poco f6 20k amiral seviyesi ama haricinde poco x6 pro'ya indirim bekleyebilirsin15 küsür hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Donanım olarak amiral gemisi denmez ama yazılım ve stok android rahatlığı ile optimize bir sistemi var. Bu sayede kasma ve donma olmadan stabil bir kullanım sunuyorlar. Apple gibi
Baya güzel o zaman Android ile apple karışımı tasarımı da güzel15 küsür hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Donanım olarak amiral gemisi denmez ama yazılım ve stok android rahatlığı ile optimize bir sistemi var. Bu sayede kasma ve donma olmadan stabil bir kullanım sunuyorlar. Apple gibi
2.elde f6 fiyatlarına bi baksana acaba kaç bulursan temize yeni gibi kap gitsin fiyatına tek amiral seviyesiDaha uygun öneriniz var mı ? 2 el de olur
Normal kulanım için alınmaz asla ya yedek olarak alacan yada performansa bakmayıp görünüş için alacan o bütçelerle biraz daha para ekleyip s22 Alman yada s23 Fe Alman daha mantıklı olurMerhaba kardeşime telefon bakiyorum. 15k bütçe var 15k ya nothing phone 1 256 gb var sizce alınır mı ?
15k geçmeden sıfır, veya izmir içi 2 el öneriniz var mı ?
Samsung dan çok çektim pek yanaşmak istemiyomNormal kulanım için alınmaz asla ya yedek olarak alacan yada performansa bakmayıp görünüş için alacan o bütçelerle biraz daha para ekleyip s22 Alman yada s23 Fe Alman daha mantıklı olur