🔥İndirim ASUS ROG Pugio II Kablosuz Mouse 499₺

Quadorante

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
60
Geçen günlerde kablosuz mouse arayışında arkadaşlara denk gelmiştim başlıktaki mouse şu an 500₺'ye düşmüş ve önerebileceğim en iyi farelerden birisidir. Yanındaki yedek switchleri ile ömürlük bir mouse.

Asus ROG serisi mouse güvenilir. Alıcısı varsa şimdiden hayırlı olsun!

Önceden 350tl ye düşüyordu bu mouse ama yinede değerlendirilebilir

350'ye düşmüyordu. 400 altına düşmedi. Ayrıca dolar ne kadar arttı.
350 TL ye düşüyordu ondan sonra 400 e indiriyorlardı dolar arttı bu fiyata normal alınabilir hâlâ

Tekrar 400e düşerse alacağım bir mouse.

Mouse arayanlardan biri bendim. 3 arkadaş msi gm41 kablosuz sipariş verdik GittiGidiyor’dan incehesaptan. Bize kablolu gönderdiler aynı modelin kablolusu da var. Değişim kabul etmiyorlar. Yanlış ilan koymuşuz diyerek durumu geçiştirmeye çalışıyorlar iade edin diyorlar.
Tüketiciyi koruma kanununa göre ayıplı mal gönderdiler ve misli ile değiştirmek zorundalar. Tüketici hakem heyeti çözecek konuyu. Kanun net.

Mouse arayanlardan biri bendim. 3 arkadaş msi gm41 kablosuz sipariş verdik GittiGidiyor’dan incehesaptan. Bize kablolu gönderdiler aynı modelin kablolusu da var. Değişim kabul etmiyorlar. Yanlış ilan koymuşuz diyerek durumu geçiştirmeye çalışıyorlar iade edin diyorlar.
Tüketiciyi koruma kanununa göre ayıplı mal gönderdiler ve misli ile değiştirmek zorundalar. Tüketici hakem heyeti çözecek konuyu. Kanun net.
Bence iade edip buna dönüş yapın hem kafanız rahat olur hem daha iyi bir seçim olur.

Laptop msi olduğu için takımı bozmak istemiyorum. Mousepadini de Almanya'dan getirtiyorum.

Bence iade edip buna dönüş yapın hem kafanız rahat olur hem daha iyi bir seçim olur.
Biz gm41 kablosuz aldığımız zaman 430e satılıyordu pugio 2.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop msi olduğu için takımı bozmak istemiyorum. Mousepadini de Almanya'dan getirtiyorum.
Olur da başka yerden tekrar almayı düşünürsen 714 lira burada en ucuz. Ben pulsefire haste aldım.

Ben tüketici hakem heyetinin kararı ile o mouseu alacağım çünkü hukuken satıcının farklı ürün göndermesi ayıplı mal kapsamına giriyor. Her ne kadar satıcı yanlış ilan vermişim dese de aramızdaki sözleşmede ürün açık olarak belirtilmiş. 3 sayfa yazdım. Şu an savunma verecek incehesap

Geri