🔥İndirim Asus ROG Keris II Ace 3.123₺ 🔥Cashback ile

Hemen düzenliyorum konuyu teşekkür ederim bilgilendirme için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam linkini yazdığım siteden bakabilirsin keris biraz daha avuç kısmı dolu gözüküyor sanırım viper’a göre.

ama sen yine de dene bi ara 1 den fazla ürün cash backini alamıyoruz falan diyorlardsı dinlemedim 5 üründen cashback aldım birden fazla kampanyadan kasıt farklı bir şey de olabilir ben her zaman denemekten yanayım

ama sen yine de dene bi ara 1 den fazla ürün cash backini alamıyoruz falan diyorlardsı dinlemedim 5 üründen cashback aldım birden fazla kampanyadan kasıt farklı bir şey de olabilir ben her zaman denemekten yanayım
Denemekte fayda var ama iki kampanyayı aynı anda kullanınca 500₺ geri ödeme yapıp 1.377’liği iptal ederlerse büyük tezgah :D

Benimde bir süredir takip ettiğim mouse. Daha fazla iner mi diye bekliyorum ama temmuzdan sonra artma tehlikeside var. Kararsızım o yüzden

Benimde bir süredir takip ettiğim mouse. Daha fazla iner mi diye bekliyorum ama temmuzdan sonra artma tehlikeside var. Kararsızım o yüzden
Siyahı 5K fiyattayken baktım beyazı 4.500’e düştü geri ödeme kampanyası da varken aldım. Bu kampanya süresince bence en en fazla 4.200’e falan düşer, o da olursa. 200-300₺ için risk alınır mı sana kalmış tabii.

oyunu kendi mi oynuyor bu mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,980
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri