Güzel bir mouse genel yorumları da olumlu.
Ama tutuş şeklinize dikkat edin.
Teşekkürler ayrıca rate your gear kampanyasını da kullanıp 299 liraya almış olacağımElinize uyuyorsa o fiyata muazzam bir mouse.
Hem şekil olarak hem kalite olarak fiyatını hak eder.
Normal fiyatı 500-600 küsür
ben de aldım mouse u , güzel bir inceleme yorumu attıktan sonra 100 lira geri ödeme oluyor mu emin misin ? Sınırlı sayıdaki kişilere mi yoksa herkese mi geri ödeme.Kampanya bitmeden alın. Buda 100 TL ödül kampanyası.
Ben monitörümden ödeme aldım ikinci monitör içinde form gönderdim. Herkese gönderiliyor. Kampanya bitiş tarihi 8 şubat. İnceleme için 5 cümle gerekiyor şartları iyi okuyun.ben de aldım mouse u , güzel bir inceleme yorumu attıktan sonra 100 lira geri ödeme oluyor mu emin misin ? Sınırlı sayıdaki kişilere mi yoksa herkese mi geri ödeme.
100TL kesin çıkıyor mu? Ya gamesplanet kodu çıkarsa? Ben 100TL geri veriyorsa alacağım. Ama gamesplanet kodu verecekse almayacağım.Teşekkürler ayrıca rate your gear kampanyasını da kullanıp 299 liraya almış olacağım
harbi gamesplanet çok pahalı sanırım bi işe yaramaz gibi 100 tl100TL kesin çıkıyor mu? Ya gamesplanet kodu çıkarsa? Ben 100TL geri veriyorsa alacağım. Ama gamesplanet kodu verecekse almayacağım.
Ya 100TL veriyor ya da 20 dolar değerinde gamesplanet. Ben alacaktim mouseyi stok bitmiş itopyada.harbi gamesplanet çok pahalı sanırım bi işe yaramaz gibi 100 TL
Stok geri gelmiş.Ya 100TL veriyor ya da 20 dolar değerinde gamesplanet. Ben alacaktim mouseyi stok bitmiş itopyada.
Hangi ödülü alacağınız isteğe bağlıymış. İsterseniz 100tl isterseniz oyun kodunu alıyormuşsunuz.Ya 100TL veriyor ya da 20 dolar değerinde gamesplanet. Ben alacaktim mouseyi stok bitmiş itopyada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok geri gelmiş.