❌İndirim Bitti! Asus ROG RYUJIN III 240 ARGB OLED 6999 tl 6 taksit

Reaksiyon skoru
50

ÇOK DAHA SERİN

Sisteminiz, Ryujin III ile çok daha serin. Geniş 3,5 inç LCD ekran, gerçek zamanlı sistem durumunu, animasyonlu GIF’leri ve hatta size ait özel görüntüleri gösterebilir. İç kısımda, yeni 8.Nesil Asetek pompa geniş soğutma borularıyla birleştirilerek en yeni Intel ve AMD işlemcileri serin tutar. Eksen teknolojili gömülü fan ise anakart VRM’inin sıcaklıklarını kontrol altına alır. Soğutma sıvısı, kolay kurulum için mıknatıslardan faydalanan iki adet ROG 120 mm ARGB fana sahip yüksek kapasiteli radyatörden geçer.

ROG RYUJIN III 240 ARGB

Teşekkürler ONUAL <3

1762235661821.webp

BEYAZI :

ÇOK DAHA SERİN

Sisteminiz, Ryujin III ile çok daha serin. Geniş 3,5 inç LCD ekran, gerçek zamanlı sistem durumunu, animasyonlu GIF’leri ve hatta size ait özel görüntüleri gösterebilir. İç kısımda, yeni 8.Nesil Asetek pompa geniş soğutma borularıyla birleştirilerek en yeni Intel ve AMD işlemcileri serin tutar. Eksen teknolojili gömülü fan ise anakart VRM’inin sıcaklıklarını kontrol altına alır. Soğutma sıvısı, kolay kurulum için mıknatıslardan faydalanan iki adet ROG 120 mm ARGB fana sahip yüksek kapasiteli radyatörden geçer.

ROG RYUJIN III 240 ARGB

Teşekkürler ONUAL <3

Alıntıyı görüntüle
beyazıda düştü :)

Niye bu kadar pahalı
ekran bahane marka adı şahane :D adım var diyor asus diyince millette akan sular duruyor 3-5 fazla veriyorlar. bazen 20-30 bile.
hatta grubta full asus rog strix düzenler var en iyi bu gösteriş başka bir şeyi yok benim gözümde.3k lık sıvı ile aynı işi görüyor.

ekran bahane marka adı şahane :D adım var diyor asus diyince millette akan sular duruyor 3-5 fazla veriyorlar. bazen 20-30 bile.
hatta grubta full asus rog strix düzenler var en iyi bu gösteriş başka bir şeyi yok benim gözümde.3k lık sıvı ile aynı işi görüyor.
hocam bende asus rog ryujin iii 360 argb extreme var uyguna geldiği için bunu tercih ettim. DeepCool LE360 V2 RGB 360 mm da kullandım fark yok diyebilirim birisi 17 k digeri 3.2 :ROFLMAO:

Kral sen top tier şeyler alıyodun hep lian li falan noldu düşman oldun böyle

Kral sen top tier şeyler alıyodun hep lian li falan noldu düşman oldun böyle
Alıyorum ama lianli almadım 3-4 yıldır uzak olsun fanı Ayrı pahalı kasalar güzel ama kalan hiç birşeyine ek para vermeye gerek yok düzdümde 3 kişiye hiç hoşuma gitmedi.
Sesli fanlar sıvısı bazı ucuz sivilardan daha kötü.
Ama kasaları genel olarak çok kaliteli hiç pişman etmedi.
Sistem işi gösteriş işi olmuş 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende asus rog ryujin iii 360 argb extreme var uyguna geldiği için bunu tercih ettim. DeepCool LE360 V2 RGB 360 mm da kullandım fark yok diyebilirim birisi 17 k digeri 3.2 :ROFLMAO:
2k aldığımız enermax kalitesi muazamdi 😂😂

alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri