⭐ Asus rog sistem için yardım lütfen⭐

yok rgb ve marka ismi değil hocam zaten rgb sevmeyen biriyim, kaliteli olduğunu biliyorum deneyimledim çünkü.
her şey kaliteli değil aslında rog serisi çok şişirilmiş bir seri evet güzel ürünler ortaya çıkıyor ama o fiyatlara veya altına rogdan daha kaliteli ürünler var.

Ekosistem şeklinde bir asus setup yapmak istedim. Siz beş para etmez diyorsunuz lakin ben asus rog ürünlerinden gayet memnunum hocam. Saygı duyuyorum düşüncenize. Fakat konu detayındaki meseleye yardımcı olabilirseniz bağımsız olarak sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek bir konu buyurun :

1755278986562.webp

Kişiye sorunlu bir ürün yollamışlar.

kalite mi sana öyle gelmiştir Asustan msi geçtim dedim ki oh be dünay varmış monitör alırsın garanti ölü pixel çıkar klavye alırsın 2 sene dolunca pat bozulur yazılımı kurarsın bilgisayarın ağzına eder afedersin silmeye çalışırsın örümcek ağı gibi sarar silinmesi imkansızdır format atacaksın sistemi yavaşlatan sürekli modların bozulduğu bir yazılımı var kullanıcıları çok güzel tokatlıyorlar bence tavsiyem enayi olma alacaksan da normal seri al rog diye beş para etmez farkı olamayan parçalar para verme cebine yazık etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben Asus önermem o konuda yardımcı olamam bilgilendirme geçtim kalitesizliği hakkında
adama yardımcı olmuyosun, asus markası nasıl diye konu açmamış adam rog parça tavsiyesi adı altında konu açmış

Hocam normalde NZXT C1200 alacaktım. Hatta netleştirmiştim. A+ olarak geçiyor hatta bu PSU. Fakat bugün redditte birçok konu okudum , adamların psu'su patlamış. Dumanlar çıkmış. Bizzat bu modelle hemde. Haliyle vazgeçtim. Direkt olarak bütün parçaları asus rog yapıp geçeyim dedim. Kafam rahat etsin. Asus rog ürünlerini çok seviyorum zaten. Kalitesini tartışmaya gerek bile yok.

Psu olarak o halde THOR modelini alma diyorsunuz anladığım kadarıyla. Şu 13 bin lira olan Strix platinum olanı alayim o halde.

Anakart olarak aslında ucuz olduğu için B850E olanı düşünüyordum neden x870E-E önerdiniz detaylıca açıklar mısınız rica etsem. X870 benim kullanım senaryom için gereksiz olmaz mı ? 9800x3d işlemci için alacam birde üstelik.
B850 alsanız yetersiz kalacağını asla düşünmüyorum ama bütçe sorunu yoksa ve kaliteli parçalara bakılıyorsa B850 yerine X870E çipset almak mantıklı bence.

siz fp ürün almaya alışmışsınız rog almak enayilik gibi geliyor dediğin şeyler tamamen şans. Bende asus tuf monitör aldım ölü pixel çıkmadı mesela
f/p mi xd klavye mouse a kadar rog kullanıyordum yaşadığım sorunlardan dolayı ddr5 e geçerken rog sistem almadım msi geçtim rog b550 f vardı rog 6750xt vardı nerden salladın f/p kullandığımı

Geri