Asus Rog Strix 5700XT vs MSI RTX2070 Super VENTUS GP OC

Evo912

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar mevcut durumda Asus Rog Strix5700xt ekran kartına sahibim amazon gönüllü iade kapsamında iade etme hakkım var 2070 superler daha pahalı olduğu için zamanında alamamıştım ancak hemen hemen aynı fiyata başlıktaki 2070 superi buldum şuan 5700xt ekran kartımın performansından memnunum ancak çok ısınıyor ne yaptıysam bi çare bulamadım tam yükte 90 derece de oyun oynatıyor he ara ara fps drop yediriyor çok rahatsız edici sevideye değil ama sizce aynı fiyata bulduğum 2070 super ekran kartına geçmelimiyim performansımda ne kadarlık bir artış olur fikir verirseniz sevinirim.

2070Super az da olsa daha iyi. Kasanızın hava sirkülasyonu da iyiyse o kadar sorun yaratacağını sanmıyorum.

pek önermem kal 5700xt'den. birazdaha biriktirip 2080super al.

Rog serisinin 3 fanlı soğutması ve büyük soğutma bloklarında rağmen 90 derece olması kasa hava akışında problem olduğu yada kartın arızalı olabileceğinin göstergesi.

Rog serisinin 3 fanlı soğutması ve büyük soğutma bloklarında rağmen 90 derece olması kasa hava akışında problem olduğu yada kartın arızalı olabileceğinin göstergesi.
hocam kasada toplam 6 fan var ön tarafır kısmi olsada ızgaralı üst tarafam komple ızgaralı şahsen hava akışının yeterli olduğunu düşünüyorum ama neden 90 derece bende çözemedim

Hangi kasayı kullanıyorsunuz

Kasa önündeki yer baya küçük donanım arşivi incelemesinde de yetersiz olduğu belirtilmiş belki sağ taraftaki bölümü çıkartarak hava almasını sağlayabilirsiniz. İncelemeyi buraya bırakıyorum
teşekkür ederim inceleme bakcağım

Ben olsam AMD tarafında kullanırdım hakkımı. Bana daha iyi gibi geliyor fiyatına göre 10 20 fps için 1000 tl değmez. He birde RT var RTX 2070S'de ama fazla bir fark yaratmaz güzel özellik ama kaç oyunda var daha ve çıksa bile kaç kişi kullanıcak ama NVIDIA'nin sürücüleri daha stabil AMD'ye göre. AMD'de sıkıntı yok çözdüler gibi artık bir sorun açılmıyor forumlarda.

Ben olsam AMD tarafında kullanırdım hakkımı. Bana daha iyi gibi geliyor fiyatına göre 10 20 fps için 1000 TL değmez. He birde RT var RTX 2070S'de ama fazla bir fark yaratmaz güzel özellik ama kaç oyunda var daha ve çıksa bile kaç kişi kullanıcak ama Nvidia'nin sürücüleri daha stabil AMD'ye göre. AMD'de sıkıntı yok çözdüler gibi artık bir sorun açılmıyor forumlarda.
haklısın amd performans olarak nvidia ya çok yaklaştı fiyat olarak çok daha güzel yeni nesil rdna 2 mimarisi ile rxt ekran kartlarına çok daha fazla yaklaşacak yeni nesil amd ekran kartlarını beklemek daha iyi olur sanırım fiyat olarak rxt 3000 serisinden daha uyguna gelir

Geri