Merhabalar dün akşam cuma gecesi indiriminden Asus rog strix b550-a anakartı aldım. Benim şuanki sistemimde ise
Çalışır, onlar bir tık zırvaMerhabalar dün akşam cuma gecesi indiriminden Asus rog strix b550-a anakartı aldım. Benim şuanki sistemimde ise
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram var. Anakartın sitesinden ram uyumluluğunda arattığım zaman benim ramler görünmüyor. Şimdi bu ramlerle anakart çalışmaz mı yani ?
Teşekkür ederim.Çalışır, onlar bir tık zırva
O sitede yazanları boş ver hocam ddr4 ise her halükarda uyar uymama şansı yokMerhabalar dün akşam cuma gecesi indiriminden Asus rog strix b550-a anakartı aldım. Benim şuanki sistemimde ise
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram var. Anakartın sitesinden ram uyumluluğunda arattığım zaman benim ramler görünmüyor. Şimdi bu ramlerle anakart çalışmaz mı yani ?
Ek ram masrafı falan yapmayın anakart gelsin muhtemel sorun çıkmayacaktır.Merhabalar dün akşam cuma gecesi indiriminden Asus rog strix b550-a anakartı aldım. Benim şuanki sistemimde ise